تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان دوستانه | مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست سلام به همه خوش اومدین 😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1397/01/12 | 21:43 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 من برم دنبال شلوارم بابا با تازه واردا مهربون تر باشید خداحافظ🖐 ای بابا اشتاد جون اینقد لوس نباش دیگه😒
جیدا۷۰هستم عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2359 از تاپاله فهمیدی؟ وااای خداااا پس حتما خودت مردی خانما گل میذارن نه تاپاله اینجا جای مذکر نیست اونم از نوع ۱۶ ساله!بچه ها واقعا متوجه نمیشید پسرِ! هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20426 اینجا جای مذکر نیست اونم از نوع ۱۶ ساله! بچه ها واقعا متوجه نمیشید پسرِ! عشقم لحن صحبت کردنا فرق میکنه بذار عکس بده ببینیم دختره یا نه😂بعد با هم ترورش میکنیم هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 عشقم لحن صحبت کردنا فرق میکنه بذار عکس بده ببینیم دختره یا نه😂بعد با هم ترورش میکنیم وای نه عکس ندینامگه نبینین مزاحم تو سایت زیاد شده
جیدا۷۰هستم عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2359 😍😍😍😍دوستان به جای ما گلممممم همیشه خوش باشی قربونت عزیزم💎💎💎 هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
هیوا1396 عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 702 زود نبودا🙄 سه بار بهم گفت شونزده یه مقدار بیشتر چه کوشولویی.از همه کوشولوتری همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20426 وای نه عکس ندینا مگه نبینین مزاحم تو سایت زیاد شده نه منظورم دستش بود 😖من عصر عکس دادم اصن یادم نبود مزاحم و هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
جیدا۷۰هستم عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2359 وای نه عکس ندینا مگه نبینین مزاحم تو سایت زیاد شده مزاحم الان تو تاپیکه لیانا! هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 نه منظورم دستش بود 😖من عصر عکس دادم اصن یادم نبود مزاحم و اگه پسر بچه هم باشه که دستش با مال زنا فرقی نمیکنه زیاد😶
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 مزاحم الان تو تاپیکه لیانا! جیدا بنده خدا کاری نکرده که میگی مردهوالا هزارتا کاربر تو همین سایت هستن مردونه و بی ادبانه حرف میزنن کلی هم خاطر خواه دارن😑معروفم هستن😑
هیوا1396 عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 702 دوستان دعوا راه نندازید که من از همتون الان خطرناک ترم (پریودم)😂😂😂😂😂 منم .ولی از وقتی دمنوش میخورم دچار سندرم pms نمیشم.pms?asd?poi?همون که خل میشی خلاصه همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 جیدا بنده خدا کاری نکرده که میگی مرده والا هزارتا کاربر تو همین سایت هستن مردونه و بی ادبانه حرف می ... فکر کنم بدونم کیو میگی 😂😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
جیدا۷۰هستم عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2359 عشقم لحن صحبت کردنا فرق میکنه بذار عکس بده ببینیم دختره یا نه😂بعد با هم ترورش میکنیم بهت قول میدم مردِ!من کلا با تاپیک جدید حال نمیکنم.جو اینجا یجوریه.اسمش یجوریه ک خیلیا الکی میان توش نه صرفا برای مو هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 منم .ولی از وقتی دمنوش میخورم دچار سندرم pms نمیشم.pms?asd?poi?همون که خل میشی خلاصه 😂😂😂😂من هر کاریم بکنم بازم تو پریودی وحشی میشم😶😶😶دست خودم نیست😢