2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست
من منظورن زن داداشت بودااااا نه خودت 😐  اینکه گفته بود مامانت غذا براش گرم کنه

متوجه شدم عزیزم.چیز دیگه ای برداشت نکردم

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
اینم قربونی گوسفندم  همه  رو داشتم اگه واقعا میدادم به نیازمندا

واااای بوی پشم و پییِ گوسفند پیچید تو بینیم 😯😮

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوب شدم

دلم میخواد بغلت کنم فشششششارت بدم جیغ بکشم

اشک خوشحالیمه ها 😭😭😭😭😭

از بس دلت پاکه خدا برات میخواد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

فعلا قرص دارم و اینکه بدنم گفته مثل نوزاد هست زود مریض میشه نباید مریض سم و باید هی دارو و خوب بخورم تا جون بگیرم

چون امپولها خیلی قوی بودند

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
اینم قربونی گوسفندم  همه  رو داشتم اگه واقعا میدادم به نیازمندا

یاسی این عکسش ترسناک بود ننه 😅😅😅😅

خدا از دلت قبول میکنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همه بیان وسط دس دس بزن و برقص  خدایا همه مریضها رو شفا بده

لی لی لی لی لی لی

حدفش کنم ؟

اگه میشه اره عزیزم

ببخشید البته 🙈🙈🙈

عوضش عسک شیرینی بیشتر بزار 😅😅😅