2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راز جونم آره جات خالی خوردم آآآآآی چسبید  بعدشم خودشون شستن جمع کردن و رفتن خخخخخ دارم فکر می ...

نوش اون جونت ...

استراحت کن واسه خودت حال کن

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
اورانوس جان الان چند وقته محلول میزنی.موهات  جنسش چیه و با چقدر حنا درست کردی؟اصلا تو فاز ریزش ...

سلام 

دیگه ۳ ماه شد گمونم !

جنس موهام معمولیه . ۲ قاشق مربا خوری حنا میریزم .

بعله تو فاز ریزش رفتم . یک بار نزدیک ۱۰ روز و یک بار هم ۲ روز . دیگه موهام نرفت تو فاز ریزش .

از دی ماه که محلول رو شروع کردم موهام دیگه تو حموم و خونه و روی شال و لباسم و رو بالشم نمیریزه . 

یک بار هم موهامو خیس شونه کردم ، ۳ تا تار مو ریخت .

الان میانگین موهام در روز (تا این لحظه) کمتر از ۱۵ تار مو میریزه . 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

من دیشب رفتم دکتر خوب بدنم امپول رو جذب نمیکرد با مکافات تزریق شد.

خیلی درد داره البته با بی حس کننده تزریق میکنن و الانم پشتم  قلمبه هست دکی گفت هی دستمال گرم بزار تا جذب شه این الان امپول هست مونده اونجا

قلمبه سفید مونده توی گلوم و روش پوست اومده  واگر نره داستان جدیدی برای من شروع میشه دروغ چرا ازش میترسم 

و خبر مهم اینکه من خیلی بهتر شدددددددددددددددددددددددددم

شکر خدا 

درسته هنوز بوی عفونت میدم خلط دارم پیشونی و لپم جای سینوزیت ها درد داره ولی خیلی بهتررررررررررررررر شدم

بببببببببببببببببببببببببببببببببببببهترشدم خداروشکر

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
اوری و جمیع دوستانی که دغدغه شده بود غذا گوشت بشه به کجای بنده  خییییییییلی هیزید خخخخ نوش جو ...

ععععع

😅😅😅😅

😂😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بعضیا چجوری بدون اینکه پاشون قلم بشه اینقدر ملکه ان ؟؟؟خخخخ

ما که نیستیم 😐

من که کزت هستم

مگه داریم زنی که بشینه بیارن خدمتش؟ 🤔🤔🤔🤔

من دیشب رفتم دکتر خوب بدنم امپول رو جذب نمیکرد با مکافات تزریق شد. خیلی درد داره البته با بی حس کنن ...

خداروشکرررر

ایشالله به ارزوهاتم برسی