2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
هیواجون میگم شما با چه ارامشی با زنداداش برخورد میکنید ، خواهر شوهرای من از هرطرف منو چهارتا قاچ میک ...

من اگه بودم کسی اینجوری میگفت شیک و مجلسی دستامو میشستم میرفتم بیرون از اشپزخونه

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
نوش جووووونت گوشت بشه بچسبه به نشیمنگااااهت  نع نع 😑 اصن هم قافیه نیستن  😁

دیگه من اسم اصلیشو نگفتم دیگه. خودتون هم قافیه اش کنید

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه من اسم اصلیشو نگفتم دیگه. خودتون هم قافیه اش کنید

باجه باجه 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چرا جرات نداری؟ مگه چیکارت میکنن؟

پنج تا خواهرشوهرن بریزن سرمنه تنها چیزی ازم باقی نمیمونه ک 😂 تازه بچه هاشونم هستن تعداد زیاده ، من خیلی جوابشونو میدم تا میتونم ولی یک تنه حریف نمیشم 

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
نمیگم ناهار چی داریم اصرار نکنین

چی داری ؟؟؟

سوپ ؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
هیواجون میگم شما با چه ارامشی با زنداداش برخورد میکنید ، خواهر شوهرای من از هرطرف منو چهارتا قاچ میک ...

واویلااااا چقد ستمنننننن

مامان من ب جز سال ب سال عید ک ب داییام سر میزنیم اصلا کار ب کارشون نداره و حتی اگه نظر بخوانم باز دخالت نمیکنه

چی داری ؟؟؟ سوپ ؟؟

دلت سوپ میخاد؟؟؟

حالا چون هی همه اصرار کردن میگم ....

خورشت مرغ و الو شیرین......

واااای بوش تو خونه پیچیده عالیه حس خوبی دارم گشنم میشه .....

یه دوست داشتم میگفت من شوهرم بدش میاد من غذا درست کنم 😯گفتم وا چرا گفت میگه بدم میاد تا میام خونه بوی غذا تو خونه پیچیده و خودت بوی غذا میدی بیشتر از بیرون میگرفتن ....

برعکس من عاشق اینم که بوی غذا تو خونه بپیچیده تو خیابون که میرم از خونه های مردم که بوی غذا میاد وای بی هوش میشم لذت میبرم😂😁😀

یا علی 
سلام گوگولییییییا حالدوووون؟احوالدووون؟

سلام جینگولی 😅

گوگولیا ینی چی ؟؟؟؟

دلت سوپ میخاد؟؟؟ حالا چون هی همه اصرار کردن میگم .... خورشت مرغ و الو شیرین...... واااای بوش تو خ ...

ببخشید اون مشاعرش رو بیرون جا گذاشته بوده 😅

وااااای چه خوشمزههههه

اگه دوس داشتی و خسته نبودی ، بعدا بگو طرز تهیه ش چطوریه 😍