2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست
مرسي گلم كدوم ديوونه؟

یه دیوونه ای ،مرد هستش،تو نی نی س میچرخه عکسایی که کاربرا گذاشتن و میگیره پخش میکنه. 😑

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اوووو مبارکا  باشه خااااانوووووم 😃 چه پروفِ ناااازی  چه رژییییی چه رژگونه اییییی 😍😍

مرسي عزيزم

اوري اين دختره استيكر هم داره دو سه بار تا الان اتفاق افتاده برام فرستادن ببين چقدر شبيهته 

منو بايد ميديدي اون لحظه فقط😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی اگه استخون بندی ات درشت باشه اصلا چاقی ات زیاد به چشم نمیاد  و اینکه خود ماه رمضون هم ب ...

منم استخون بندیم نسبتا درشته

میدونی چاقی من سرتاسریه

یعنی اصلا اینجوری نیست بالاتنم پرتر باشه یا فقط پایین تنم پر باشه.

برا همین زیاد بد نشون نمیدم.

گفتم که خودم اعتماد بنفس ندارم.

ببین سایزمو میگم شماها تصور کنین

بالا103

کم87

پایین113.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چه بيشعوره

واقعا

میگه از سر بیکاری اینکارو میکنم!

مرسي عزيزم اوري اين دختره استيكر هم داره دو سه بار تا الان اتفاق افتاده برام فرستادن ببين چقدر ...

شبیه من !!!!؟؟؟

این دافیه واسِ خودش 😅

من کجام !!!؟؟؟ 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه بابا دوست و همكارام.به من فرستادن كه شبيه منه جالب اينجاست من داف نيستم اصلا

به نظر منم شبیه تو هست.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بنظر من خوبي خودت زيادي حساسي

اره خدایا منو بابت ناشکریم ببخش.

يعني خودش اعتراف كرده؟؟؟😳😳😳

اره 😣😣😣😣😣😣

من خودمم خيلي حساسم تي تي. همشم ناشكري ميكنم

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

کفر،نعمت از کفت بیرون کند...

جلوی چشممون باید بزاریم 

خدایا شکرت

این بدن و هدیه دادی من زدم نفلش کردم ببخشید 😣😑🙈