2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست

برعکس من این سری پایتختو خیلی دوست دارم.ساختش واقعا حرفه ایه.هم با طنزش کلی میخندم هم قسمتای جدیش میخکوب میشم نگاه میکنم.

قضیه داعشم خیلی ملموس داره بیان میکنه....بمیرم واسه دل اونایی که شهید مدافع حرم دادن و اونایی که تو سوریه دارن با ترس زندگی میکنن.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

وای آخیش شام خوردم ریست شدم.

جاتون خالی پلو سبزی و لوبیا ریزه با سالاد کاهو که توش سیب زمینی پخته ریخته بودم با سس و سبزی خوردن های جیدا😂

با آب و بشقاب و قاشق و سفره و نون و 😀

یه چیز دیگم بگم اقای همسر چند تا هندوانه خریده که میخام فردا آب شا بگیرم با نبات فراون 😋😋😋

یا علی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیوا جون رفتم تاپیکتو تا یجاهایی خوندم.

اینکه تو نینی س تا یچی میگی بعضیا بهت حمله میکنن متاسفانه عادی شده.

درمورد زنداداشتم بنظرم بروی خودتون نیارین.

گرچه رفتاراش ناراحت کنندس

ولی بعضی ادما رو باید تحمل کرد

موقعی که ناراحتتون میکنه فقط به این فکر کنین که برادرتون داره باهاش زندگی میکنه.

چون اگه بخواید جلوی بی ادبیاش مقل خودش در بیایید 

مردم میگن فامیل شوهر بازی درمیارن

نمیگن تلافی رفتارای خودشه.

بنظرم رسمی و مودبانه برخورد کردن شاید علاج این ادماس.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همچینم میگی تپل ! نمیدیدمت دلم واسه غصه خوردنت میسوخت 😶 تو خوبی 

اورا کاش از نزدیک میدیدیم بهم میگفتی اونوقت دلم اروم میشد.

من چون از بچگی تپل بودم

و یه زمانیم لاغر بیریخت بودم اصلا راجع به هیکلم نظر مثبت ندارم.

😑😑😑

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی تی قد و وزن ات چقدره 

165

78-9

تی تی قد و وزن ات چقدره 

پونزده کیلو اضافه وزن دارم 😑

میدونی حور یجون دلم میخواد تا ماه رمضون حد اقل پنجتا کم کنم 

هیوا جون رفتم تاپیکتو تا یجاهایی خوندم. اینکه تو نینی س تا یچی میگی بعضیا بهت حمله میکنن متاسفانه ع ...

میدونی آخه هیچ کس از زندگی ما و روابط ما خبر نداره...من خودم بشخصه از آبروداری کردن خسته شدم ..گاهی وقتا میگم چرا نمیفهمه احترامی که بهش میذارن واسش زیاده...چرا بخودش نمیاد!!!قضیه رو به روی داداشم آوردم هیچی نگفت و بهش گفتم اگر حرمتی برای خانوادت قائلی دیگه نیارش و بهش بفهمون نیاد...و نیومد دیگه ...آرامشو حس میکنم الان.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
اورا کاش از نزدیک میدیدیم بهم میگفتی اونوقت دلم اروم میشد. من چون از بچگی تپل بودم و یه زمانیم لاغ ...

میزنگم تلفنی ازت تعریف میکنم 😍😍😍😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اونروز بعد من عكس گذاشتي نديدمت اخرش😢

عکس نو مبارک سیسی جونم

میزارم بزار یه مدت بگذره اون دیوونه تو سایت نیادش.

قبلش خبرتون میکنم

اونروز بعد من عكس گذاشتي نديدمت اخرش😢

اوووو مبارکا  باشه خااااانوووووم 😃

چه پروفِ ناااازی 

چه رژییییی

چه رژگونه اییییی 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
میزنگم تلفنی ازت تعریف میکنم 😍😍😍😄

از وقتی هیکل ژوووونیه تورو دیدم اصن بدتر شدم 😂😂😂😂

پونزده کیلو اضافه وزن دارم 😑 میدونی حور یجون دلم میخواد تا ماه رمضون حد اقل پنجتا کم کنم 

میدونی اگه استخون بندی ات درشت باشه اصلا چاقی ات زیاد به چشم نمیاد 

و اینکه خود ماه رمضون هم بیشتر ادم ها وزن کم میکنن من خودم 165 تا قدمه با وزن 62 کیلو ولی همیشه ماه رمضون 3 تا 4 کیلو رو کم میکنم 

و چون استخون بندی ام درشته اصلا چاق نمیزنم

یا علی