2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19562 بازدید | 3139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجاه پنجاه بود بنظرم کیفیت ساختش خوبه فقط نمیدونم چرا هر سری نسبت به سری قبل بداخلاقتز و بددهنتر ...

شاید فکر میکنن بیننده اینطوری بیشتر خوشش میاد

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
به سری های ۳ و ۴ نمیرسه . این فصلش بیشتر  در مورد موضوعات بحث شده ی جامعه س . مثل جریان داءش&n ...

تلوزیون خونه ما فقط شبکه پویا 😐

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
دیدی اونسری سارا و نیکا به بهتاش گفتن ؛ به تو چه ؟؟؟ سیگاری ... اول خیلی تعجب کردم و خوشم نیومد . ...

اره 

نه تنها بچها

که نقی و بقیه بزرگترا هم!

راستش من بسلیقه ی شخصیم فکر میکنم هدف یه فیلم یا اموزشیه یا نشون دادن یه مشکل جدید برای یافتن راه حلش.

دقیقا حرفت درسته درمورد پایتخت 

فقط مسائل روز رو نشون میده همین.چیزایی که همه میدوننش.

خب همراه نشون دادن یه چیزی هم باید باشه یا نه؟وگرنه گفتنش جز گفتنش هیچ باری نداره.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی تی عزیز دلم تولدت مبارک حالا فردا از شام دعوت هستیم دا برا تولد؟ 😛

نون و پنیر و خاویار و کیک طلا 😬😬😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی نی زورش میچربه 😅😍😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شاید فکر میکنن بیننده اینطوری بیشتر خوشش میاد

اخه فحش!😶😂😂😂

الهی 😅😅😅😅

خدا مراد شکم رو زود میده. نوش جان

خیلی زود 😍

ممنووونم 😙😙😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوری لپ زنداداشتو از قول من ببوس  خیییییلی ماهه

عجب زنداداشی داری...عجیبه..زنداداش ما که میومد خونمون سرسفره میگفت میل ندارم الان.یه ساعت بعدش به مامانم میگفت:ماااااااااااادر غذامو گرم کن الان بخورم !!!بی نزاکت!!

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
ندومبه  هستیم ؟؟؟

اره

اصلا میخواین عسک شام امشب و بزارم؟

منهمین کوکویی که گفته بودم و درستیدم 😍

اره  نه تنها بچها که نقی و بقیه بزرگترا هم! راستش من بسلیقه ی شخصیم فکر میکنم هدف یه فیلم یا ...

بله . نمیدونم دیگه کجای فیلم قراره یه تو دهنی بهشون بزنن 😅