2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
جنس موهام چربه همون طور که نوشته بود با ۴ قاشق مربا خوری درست کردم محلولو ولی نمی‌دونم چرا خشک شد ال ...

مون شادو جونم

تجربه ی ماها تو این چند وقته نشون داده خشکی مو بعد محلول بخاطر زیادیه حناست

میخوای شما یکم روغن بریز تو محلولت که حناش کمتر بشه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضعف کردم یه ذره کشک بادمجون داریم برم اونو قورت بدم😂

نه نه نههههه

کشک بادمجون دیگه نههههه

نامرررررد 😣😣😣😣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من چیکار کنم الان تی تی جون

نوشتم برات نازنین

ببخشید من از پایین پیامارو میخونم دیر شد 😘😘😘😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
کته مرغ درست کردم 😘 شوهرم غذای چرب و چیلی واسه شام نمیخوره. مرسی که گفتی 😍

نوش جونتون 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چطوری چربی شو کنترل کردی؟ کرم ویتامین cمخصوص پوست چرب هس؟

ژل شست شو مخصوص پوست چرب گرفتم.دیگه صابون نمیزنم.کرم مرطوب کننده فاقد چربی استفاده میکنم.

از کرم ویتامین سی دکتر ژیلا استفاده میکنم.فک کنم فقط همین یه مدلو داره.پوست چن ماه قبلمو که پر جوش بود گذاشتم دیدی؟از اینم بدتره پوستت.

من تو این نه ماه واقعا پوستم بهتر شد نه این که عاالی باشه ها.فقط خییییلی بهتر شد.هفته ای یه بارم اسکراب استفاده میکنم.بعد از ماسک زنجبیل و سفیده واقعا دیگه حرصم نمیده و قابل تحمل برام.😁

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
نه نه نههههه کشک بادمجون دیگه نههههه نامرررررد 😣😣😣😣

وای واقعا ته نامردی بود

من عاشق کشک بادمجونم

چند ماهه نخوردم

فردا میرم وسایلشو میخرم،😍😍😍

عزیززززم😍 یه غذای فانتزیه که باسیب زمینی بزرگ اب پز درست میشه یکم توشو خالی میکنن مواد دلخواه میری ...

چه خوب. من یه مدل دیگه درست میکنم به سیبزمینی پخته تخم مرغ اضافه میکنم بعد پهنش میکنم مواد میریزم داخلش گلوله اش میکنم سرخ میکنم. بعش میگم کوکو شکم پر. ولی مدلی که تو گفتی بهتره به نظرم. حتما درست میکنم مرسی 😍😍😍

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
وای واقعا ته نامردی بود من عاشق کشک بادمجونم چند ماهه نخوردم فردا میرم وسایلشو میخرم،😍😍😍

من میمیرم واسه بادمجون 

کاشکی داشتیم میرفتم سرخ میکردم 😞

من عاشق کشک بادمجونم... دوست نداری؟؟؟

خععععلی عاشقشم 😍😍😍

مون شادو جونم تجربه ی ماها تو این چند وقته نشون داده خشکی مو بعد محلول بخاطر زیادیه حناست میخوای ش ...

مرسی عزیزم باشه،راستی من پرسیدم که محلول قاطی کنم بزنم موهام یا فقط روغنشو،گفتن که قاطی کنم ،منم قاطی کردم حناشم برمیداشتم میزدم به موهام نکنه به خاطر اینه ؟!!!!!

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
ضعف کردم یه ذره کشک بادمجون داریم برم اونو قورت بدم😂

وای کشک بادمجون

واییییی 😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم باشه،راستی من پرسیدم که محلول قاطی کنم بزنم موهام یا فقط روغنشو،گفتن که قاطی کنم ،منم قاط ...

به تار موهات نه !

باید به کف سرت بزنی