2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست
خدایا چطوری بهت بگم من ارزمو میخام  من ارزمو میخام چیکار کنم چطوری بگم من آرزمو رو میخام  ...

یاسی دلم سیرابی خونه پز خوااااست 😍😍😍

خدا به مراد دلت برسونتت 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ديروز رفتم میوه فروشی، 5 هزار تومن دادم به میوه فروشه گفتم:  گوجه سبز بده! كف دستش یه گ ...

😅😅😅

گوجه سبز پریروز خریدم کیلو صد تومن .

کنارشم چاقاله بود کیلو ۱۰ تومن ! انگار نه انگار همون چغاله ی ۲۵۰ هزار تومنی دو هفته پیش بود 😁

گوجه سبزه کلی داشت فخر میفروخت به چغاله بادوم 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

لیانا رفتم پرسیدم :

از اون وزنه ها ۱ کیلوییش ۲۵ تومن 

۲ کیلوییش ۲۸ تومن

۳ کیلوییش ۸۵ تومن 

اینا قابل تغییر هم بود . ینی میتونستی از داخلشون اون آهنارو برداری و وزنش رو کمتر کنی .

از اون کشا هم داشت 

قطر و متراژشون متفاوت بود 

۲۵ تومن و ۳۰ و خورده ای و یه مدلم سگگ دار بود که ۵۵ تومن متراژشم بالا بود .

مرسی عزیززززززززم😍😍😍😍😍 لطف کردی واقعا😍😍 دستت دردنکه اورا جونم😍😍😍😍😍😍

خواهش میکنم

موبایلم بعد اینکه عکس چایمو گذاشتم خاموش شد . وگرنه ازشون عکس میذاشتم ببینی 

من روبروی باشگاهمون یه لوازم ورزشیه هر چی میخوام نداره😐

از همین کشا رفتم بپرسم چنده

اصلا نمیدونست چی هست😑

۵ دقیقه فقط داشتم توضیح میدادم براش آخر سرم گفت نه ما نداریم

خودت میتونی با این کش شلوارا درست کنی😐😐😐😂😂😂😂

یعنی خلاقیتش تو لوزالمعده داعش😂😂

من روبروی باشگاهمون یه لوازم ورزشیه هر چی میخوام نداره😐 از همین کشا رفتم بپرسم چنده اصلا نمیدونست ...

مشهد بودی ؟؟

نه تو همین تهران روبروی باشگاهمون

آهان پس حله . فقط یک ذره وسیع تر قدم بزار 

پیدا میکنی 😄

پوست من الان که بهتر شده اینه....چند وقته این جوری شده؟

الان یه ماهی میشه مخصوصا از وقتی که سردی جات نمیخورم بخاطر پلی کیست بودنم گرمی جات بیشتر میخورم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیز اگه خال باشه که کلا بحثش جداست.ولی لکه ها درمان دارن.من ۹ ماهی میشه که خیلی حواسم به پوستم هست ...

چطوری چربی شو کنترل کردی؟ کرم ویتامین cمخصوص پوست چرب هس؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........