2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

نور دو دیده سرعت نتت شاید پایینه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

راسی اورانوس از اون که گفتی داداشت  داده بهت حتما عکس بفرس واسمون و قیمت شم بی زحمت بگو اگه خوب بود منم بخرم تا وقتی استفاده میکردم خیلی خوب بود و راضی بودم کاش بشه دوباره برم باشگاه 

یا علی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خوش اومدی 😍 راسته که میگن کاکتوس روغن داره و روغنشم واسه پوس و مو مفیده ؟؟؟ واسه دوستم یاسی م ...

ببین از یه سایتی پیدا کردم میگم بیاین چندنفر شیم بخریم نمیدونم اگر موافق هستین

یه نفر میگفت» اخه کسی میزد من دیدمش چه مو و پوستی داشت من می شناختمشون واقعا بی نظیر بود

البته اون خیی اینجا گشته نبوده  واون سایت هم اگر ببنید چیزهای خارجی بیشتر عرب حالت داره 

میگفت ما خودمون میاریم

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
دیدی یودا؟(جدا؟)

آنه بونا تی تا نا (همون آره ی خودمون) 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
راسی اورانوس از اون که گفتی داداشت  داده بهت حتما عکس بفرس واسمون و قیمت شم بی زحمت بگو اگه خوب ...

باشه . غروب قراره بپرسم .

آنه بونا تی تا نا (همون آره ی خودمون) 😅

ببین ما الکی حرف نمیزنیم کلماتی که میگیم هم خانواده داره😶😶😶

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببین از یه سایتی پیدا کردم میگم بیاین چندنفر شیم بخریم نمیدونم اگر موافق هستین یه نفر میگفت» اخه کس ...

من نمیخوام بخرم یاسی ☹

همین محلول رو واسه موهام و سفیده واسه صورتم جواب میده 

😍

سلام بچه ها .خوبين؟ من چرا انقدر از قافله عقب موندم ...اینهمه صفحات رو نمیتونم بخونم  چرا هرر ...

هنوز هیچی سیسی قشنگم

داریم سبزی پاک میکنیم و حرف میزنیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببین ما الکی حرف نمیزنیم کلماتی که میگیم هم خانواده داره😶😶😶

میگم چرا حس آشنایی با کلماتی که بچه گونه حرف میزنم ، دارم 😀😀😄😍😅

نگو پس این کاره بودم 😁

ای ول تی تی . فقط یه این کاره میتونه متوجه هنر ذاتی من بشه 😍

ممنونم که منو کشف کردی و به خودم نشون دادی 😀😍😂