2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
اره گوده کنار دماغه عکس بدم؟ 💓🐀

نه عزیزم متوجه شدم 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
جیدا منم ریزش ام شدید روزانه حدود 250 تا 300  به هر نتیجه ایی رسیدی منم بی خبر نزار  من ...

عزیزم😔😔😔😔

حتما عزیزم.الان رو آزمون و خطا هستم‌.در اولین فرصت میام بهت میگم.

قبلش چندتا میریخت واسه تو عزیزم؟؟

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دیدم نوشتن ۳قاشق ،همون ۳قاشق زدم 

اوکی عزیزم 

خوب کردی . پس مشکلی نیست 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوکی عزیزم  خوب کردی . پس مشکلی نیست

😚😚😚

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
😂😂😂😂با اقتدار 107💓🐀

هر موقع نخواستی اون ۷ کیلو رو بده من 😍😍

😂😂😂😂با اقتدار 107💓🐀

خخ عززیزمم  انشالاک ب وزن دلخواهت میرسی فقط یکم همت میخاد  

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
تو هم توپولی منم امروز تردمیل رفتم دارم میمیرم 😖🐀

نه عزیزم وزنم عالیه ریا نباشه😁😂

میخوام حرفه ایی کنم انداممو.شکم تخت و سینه و با سن برجسته🙈

من عکستو قبلا تو عکس بازی دیدم.اصن توپول نبودی بنظرم.خوشگل و توپر

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

من دوتا دندون روکش دارم

روکش موندگاریه مواد داخل دندون عصب کشی شده رو بیشتر میکنه 

درد روکش از عصب کشی خییییییییلی کمتره اصلا دردی نداره 

اول دندون پر شده رو تراش میدن که بشه اندازه ی پایه 

بعد رو اون پایه یه دندون مانندی که توش خالیه رو میچسبونن که اون پایه ی دندونت داخل خالیه روکش رو پر میکنه 

باع...
نه عزیزم وزنم عالیه ریا نباشه😁😂 میخوام حرفه ایی کنم انداممو.شکم تخت و سینه و با سن برجسته🙈 من ع ...

فدات شم مرسی چشات خوشگل میبینه، موفق باشی 😂💓

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
افرییییین باباااا😀😀😀😄😄

قربونه لیانا جون😍😍

با اینکه بارون بود آستینارو زدم بالا رفتم با اقتدار.چ حس خوبی بود!😂😂😂