2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
موقعه شونه زدن نهایتا ۵ ۶ تا میریزه رها.تو حموم افتضااااااح میریزه.وقتای محلول زنی ام ۲۰ تا اینطورا. ...

پس خیلی هم نبااااید شدید باشه.من فقط سر یه بار شونه زدن ۱۲۰ تا ریخت.تو حموم شونه میکنی که میریزه؟به نظرم تو کل روز خیلی دست تو موهات نبر که ببینی چند تا تو دستت میاد.یه بار از صبح تا آخر شب دو سه بار شونه کن ببین چند تاست دقیقا؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه ها یه سوال فنی 

شماها روکش دندون گذاشتین ؟خوبه؟بده؟موقع قالب گیری درد داره ؟امپول میزنه برای قالب گیری؟موقع گذاشتن روکش درد داره؟غذا مذا لاش نمیره؟روکش یهووو  نمیوفته؟دهن تون بو نمیگیره؟

یا علی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام  پیتزا جون فقط باید ببینی جنس موهای همسر جان چیه  خشک ۱ معمولی ۲  چرب (به نس ...

معمولیه دوس جون . چندوقتم هست ریزش گرفته نمیدونم چرا،ازامشب میخوام شروع کنم براش محلول روبزنم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
پیتزا مخلوط میخام😭همین حالا

🍕🍕🍕🍕🍕🍕بفرمایید😋😜😜

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
رها جثه ات نشون نمیداد تپل باشی قد و وزنت چنده آبجی ؟

نه بابا کلی اضافه وزن دارم طبق استاندارد قد و وزن که خیلی بیشتر اضافه دارم.

وزنم ۶۵ قدمم ۱۵۷🙈🙈

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
پس خیلی هم نبااااید شدید باشه.من فقط سر یه بار شونه زدن ۱۲۰ تا ریخت.تو حموم شونه میکنی که میریزه؟به ...

چرا رها خیلی میریزه‌.تو حموم انقد میریزه میخوام غش کنم😧

موهام کوتاهه.اصلنم تو حموم شونه نمیکنم.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
بچه ها یه سوال فنی  شماها روکش دندون گذاشتین ؟خوبه؟بده؟موقع قالب گیری درد داره ؟امپول میزنه بر ...

عزیزم من روکش نذاشتم.نمیدونی روکشو فقط به خاطر زیباییی کار میذارن یا واقعا نیاازه.من دندون آسیامو پر کردم که خییلی عقبه و اصلا مشخص نیست نمیدونم روکش بذارم یا نه؟

پیتزا مرغ هم داری  وای چه یه یهو دلم خاست   نکنه حاملم😲

منم قبلا عاشق پیتزامخلوط بودم 😂😕ولی از وقتی گربه ها سوسیس میشن فقط رست بیف میخوریم مطمئن تره 😊 

بچه ها یه سوال فنی  شماها روکش دندون گذاشتین ؟خوبه؟بده؟موقع قالب گیری درد داره ؟امپول میزنه بر ...

اسم دندون پزشکی میاد حالم بد میشه

هر موقع رفتم واسه یه مشکل دندونم گریه کردم 😣😣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم من روکش نذاشتم.نمیدونی روکشو فقط به خاطر زیباییی کار میذارن یا واقعا نیاازه.من دندون آسیامو پر ...

نه دندون هام نیازه دندون های اسیاب مو عصب کشی کردم و شکسته هم بود با مواد برام دیواره ساخته که گف حتما باید روکش بشه تا دوباره نشکنه

یا علی 
چرا رها خیلی میریزه‌.تو حموم انقد میریزه میخوام غش کنم😧 موهام کوتاهه.اصلنم تو حموم شونه نمیکنم.

جیدا جون کاش یه آمار داشتی که مثلا روزی تقریبا چند تا میریزه....

حالا که تو حموم خیلی میریزه یه روز در میون محلول بزن.آبم سعی کن حتما ولرم باشه و موقع شستن خیلی موهاتو چنگ نزن.

اسم دندون پزشکی میاد حالم بد میشه هر موقع رفتم واسه یه مشکل دندونم گریه کردم 😣😣

آره واقعا چندشه....منم حالم بد میشه.