بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم ب ما شیرازیا رحم کنین و ما رو از این تاپیک ب اون تاپیک نکشین خسته میشیم خسته بفهمین
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
قربونت خوبم الان محلول رو سرمه تا دو ساعت دیگه میرم میشورمش
به سلامتی
منم غروب میزنم 😊
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😁😁😁😁😁😁😁ایول با حال بود چطوری موهات چطوره خودت چطوری چشات چطوره لبات چطوره جیگرت چطوره ...
اووووه ی جیگر خوشگلیم ک نگوو فتبارک الله احسن الخالقین خخخ موهام انشالا ب زودی دوباره محلول رو تجربه میکنن
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
عه سلام 😙😙ج منو نداده هنوز نمیدونم حنازیاد ریختم یانه
سلام
پیتزا جون فقط باید ببینی جنس موهای همسر جان چیه
خشک ۱
معمولی ۲
چرب (به نسبت مقدار چربی) ۳ به بالا
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤