ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
من چقدر سوال میکنم ببخشید 😖بچه ها میگم من امروز محلول زدم ولی از سرم چکه نمیکنه😕فقط چرب شده کف سرم کافیه؟بعد یه سؤال دیگه کسی میدونه واسه جای ابله مرغون چه کار باید کرد؟😖
هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
من چقدر سوال میکنم ببخشید 😖بچه ها میگم من امروز محلول زدم ولی از سرم چکه نمیکنه😕فقط چرب شده کف سرم ...
سلام نه مشکلی نیست . همین که محلول به کف سرت برسه کفایت میکنه .
سوال دومت رو بلد نیستم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤