2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
الهی شکر عزیزم انشاءالله هزار برابر بشن این موه ریزه هات 😍😍😍😍

ممنونم یاسی جووون بهتری؟ این چند روز استراحت کردی جون گرفتی؟

اون چند روز نیمه رجب روزه بودم خ وهسه سلامتیت دعا کردم عزیزم

خدایا دوستت دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شست باران ، همه ی کوچه خیابان ها را

پس چرا مانده غمت بر دل ِ بارانی ِ من ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلااااااام 😄

امروز اولین روز کاری من در سال ۹۷ می باشد 

و مصادف شده است با بارش رحمت الهی 😀

این پدیده رو به فال نیک میگیرم 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ممنونم یاسی جووون بهتری؟ این چند روز استراحت کردی جون گرفتی؟ اون چند روز نیمه رجب روزه بودم خ وهسه ...

خوشبخت شی انشالله عزیزم 

برای ارزوم هم دعا کن 

امروزم 3 تا امپول دارم

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
سلام بچه ها صبحتون بخیر😚😚 میخواستم نظرتونو درمورد خرید روغن بپرسم.... اگه خدا بخواد احتمالا میخو ...

بهار جونم سلام 

از روغنهام خییییلی راضیم

روغن نارگیل ۵۰۰ میلی لیتر ۳۸تومن 

زیتون یک لیتری ۴۸تومن 

هزینه پست تقریبا چهار لیترش با سبوس برنج شد ۲۵تومن که پنج تومنش هزینه بسته بندی بود

باع...
اورانوس بيا بغلم🤗🤗🤗قربونت برم كه اينقد لطيفي آخه💙 هميشه يه هاله ي نرم و نوراني دورت تصور ميكنم& ...

وای شوکولات !!! اینا رو واسه من گفتی 🙈

فدای دلت بشم من

😙😙😙😙😙😙😙😙😙

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خب خودت سنت کم میزنه. چه اشکالی داره خاله من ۳ سال از شوهرش بزرگتره ولی چون بی بی فیسه هرکی میبینه ...

😥

سعی میکنم بزارم آخر 😙 

سلام سلام صد تا سلام  یاسی جونم چطووووووره ؟  بدلم خورده خبرای خوب داری  اینکه بهت ...

قربونت شم خدایا یه کاری کن من خبرای خوب بدم 

حالم خوب شه ارزوم

همه تون رو برید زیر اسمون زیر بارون دستتون رو ببرید بالای سرتون 

با سلام و صلوات برای ارزو و سلامتی من دعاکنید 

زیر بارون بدوید چه بارونی چه دعایی بشه

همه تون رو برید زیر اسمون زیر بارون دستتون رو ببرید بالای سرتون  با سلام و صلوات برای ارزو و س ...

سلام

یاسی تو سرمه مغز داری آیا ؟