2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
اوری تو واقعا خیلی کمتر از سنت نشون میدی بعدم دخترا همه اکثرا همینطوا خدشونو درگیر کسی میکنن ک دوسش ...

معصومه تو این چندین سال اخلاقش دستم اومده ! من با این می میرم !!!

به معنای واقعی داغونم میکنه . تنها جنس مخالفی هم بود که باهاش دوست بودم و هستم . 

معصومه اصلااااا دلم نمیخواد دوباره مثل اون قدیم دوسش داشته باشم . چون رسما از زندگی و خواب و خوراک می افتم !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اصلا دختری نیستم که بتونم با پسر دوست شم 😞 اونم چند تا دوست پسر 😥 همین یکی هم کلی برام سخت بود ( ...

آخیییییی

چقد تو مهربونی آخه دخترررررررر

ولی خوب نیست اینجوری.اذیت میشی بدجور.اگه همو دوس دارین چ کاریه مهرش از دلت بره؟!

چندسال کوچیکتره؟؟

من و همسرمم فاصله سنیه معکوس داریم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه این نی نی نیست..بابا بزرگه...یعنی ممکنه 2 ماهه یه موی کلفت 6 سانتی وسط کله من دراومده باشه؟؟؟؟؟؟ ...

تا حالا رشد قدی موهاتو اندازه زدی ؟

ینی میدونی در هفته چند سانت رشد میکنه ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخیییییی چقد تو مهربونی آخه دخترررررررر ولی وب نیست اینجوری.اذیت میشی بدجور.اگه همو دوس دارین چ کا ...

۵ سال و خورده ای 

معصومه تو این چندین سال اخلاقش دستم اومده ! من با این می میرم !!! به معنای واقعی داغونم میکنه . تنه ...

چه جالب...خواهر من میگه مگه تلفنی و مجازیم میشه کسیو شناخت و علاقمند شد.میگم آره چرا که نمیشه!!!واقعا میشه حتی از واقعی بهتر و بیشتر و نزدیکتر...

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!

بچه هااااا خببببررررررررررر

گفته بودم ک یه ریزش طولانی دو ماهه شدید داشتم تا اینکه ۸ روزی هست قطع شد و ریزشم کمتر شده اما موهام خیلی خالی شده خیلی تااااا

پریروز با دوستم رفتم بیرون مانتو پرو کردم روسریم رفت عقب کلی کچلیم ب چشمم اومد همش دلم گرفته بود امروز هی میرفتم جلو اینه حس میکردم موی تازه دراوردم ولی  بعد چون پریودم شدم ۳ روز محلول نزدم و حمام هم نرفتم باورم نمیشد الانی باز داشتم تو اینه نگاه میکردم داداشم اومد موهامو دید یا امام رضا یا الله شکرت کلی موهای ریز یک سانی دیدم انقدر ک دیگه اون حالت خیلی بدش معلوم نیست ولی خب هنوز کف سرم پیداست و قابل توجه هیوا چند تایی موی کوچولو خ ضحیم دیدم ک اولین بار بود موی اینجوری میدمممم 

خدایا دوستت دارم...

ببین هر کی تا حالا پیشنهاد ازدواج داده سنش از من کوچیکتر بوده 😅

یکی ام هست از پارسال خیلی پیگیره و پیغام پسغام میده واسه ازدواج . ولی ۴ سال از من کوچیکتره

چه جالب...خواهر من میگه مگه تلفنی و مجازیم میشه کسیو شناخت و علاقمند شد.میگم آره چرا که نمیشه!!!واقع ...

البته من یک بار راضی شدم بیاد کرج همو ببینیم 😊

خیلی روز خوبی بود اون روز 😍

برای اولین بار فِیس تو فِیس بعد چننننند سال 😃

همین

بچه هااااا خببببررررررررررر گفته بودم ک یه ریزش طولانی دو ماهه شدید داشتم تا اینکه ۸ روزی هست قطع ش ...

عزیزززرم

ماشالله مبااااارکه 😄😄

چه عااالی 😍😍😍

خداروشکر 🤗

۵ سال و خورده ای 

یخورده زیاده ولی غیر ممکن نیست عزیزم......

امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد برات💟💟💟💟💟💟💟💟💟

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
بچه هااااا خببببررررررررررر گفته بودم ک یه ریزش طولانی دو ماهه شدید داشتم تا اینکه ۸ روزی هست قطع ش ...

چقدددددددد خووووووب بسلامتیییییی عزیزم😗