2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
نالاحت نباس اورانوس جونم خدا روزی رسونه نوبته منو توام میشه

😃😃😃😁😁😁😍😍😍😙😙😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقریبا ۸ سالِ پیش تو یه سایتی فعالیت داشتم اونجا با یکی آشنا شدم . دوستیمون رو تو یاهو مسنجر شروع کر ...

Such a wowwww😮

هشت ساااال😱

چ جااااالب.....عاشق این رابطه های اینجوری ام‌.خیلی خوش میگذره......

حالا چرا میگی برادری؟؟؟

از اول برادری بود؟!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
بله درومده . منم سه سانت دیدم 😄

من هیچوقت هیچوقت موی ضخیم نداشتم حتی وقتی موهام عالی هم میشه بازم ضخامت نداشته .اینو باور کردم که موهای من همینه کلفت تر نمیشه .اما انگار میشه...پس یعنی دراومده؟؟؟؟؟

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
نالاحت نباس اورانوس جونم خدا روزی رسونه نوبته منو توام میشه

ب امید خدا در اولین فرصت دوتا خواستگارِ خوووش تیپ و پووووووووووووولدار بیاد تو زندگیه تو و اورانوس....💎

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
Such a wowwww😮 هشت ساااال😱 چ جااااالب.....عاشق این رابطه های اینجوری ام‌.خیلی خوش میگذره...... ...

اصلا دختری نیستم که بتونم با پسر دوست شم 😞

اونم چند تا دوست پسر 😥

همین یکی هم کلی برام سخت بود (اخلاقم یه طوریه) . خیلی خودمو درگیر میکنم واسه طرف مقابلم . از ناراحتیش غصه میخورم . گریه میکنم و ...

پارسال از خدا خواستم مهرشو تو دلم کمرنگ کنه . باورت نمیشه جیدا ، الان به قدددری آسوده ام ... چون خیییییلی دوسش داشتم غصه هاش برام عذاب بود ! تو نمیدونی من چه قدر نگرانش میشدم اگر جواب پیام یا تماسمو نمیداد . گریه میکردم که نکنه اتفاقی براش افتاده .

تازه یک ساله به لطف خدا آروم شدم . 

انقدر خدا رو شاکرم که مهرشو تو دلم کم کرد 😍

اونم همیشه سر این موضوع گله داشت (جریان برادر) 😁

خیلی میگه دوستم داره و چند باری هم تیکه انداخت بابت ازدواجمون 😅

اون ازم کوچیکتره 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من هیچوقت هیچوقت موی ضخیم نداشتم حتی وقتی موهام عالی هم میشه بازم ضخامت نداشته .اینو باور کردم که مو ...

من میگم درومده عزیزم

ما همه تجربه ی نی نی مو داریم 😊

مبارکه

اصلا دختری نیستم که بتونم با پسر دوست شم 😞 اونم چند تا دوست پسر 😥 همین یکی هم کلی برام سخت بود ( ...

اوری تو واقعا خیلی کمتر از سنت نشون میدی بعدم دخترا همه اکثرا همینطوا خدشونو درگیر کسی میکنن ک دوسش دارن اگه اختلاف سنیتون زیاد نیست و ادم خوبی و اهل کار هم هست ضرر نداره بهش فرصت بدی

خدایا دوستت دارم...
من میگم درومده عزیزم ما همه تجربه ی نی نی مو داریم 😊 مبارکه

اخه این نی نی نیست..بابا بزرگه...یعنی ممکنه 2 ماهه یه موی کلفت 6 سانتی وسط کله من دراومده باشه؟؟؟؟؟؟ازون نی نی نازکا دارم.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!