2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
دوست ندارد خخخخخخ چه خارجی گفتی  با کسی تو رابطه هستی😌 بابا بگو دوست پسر مسر داری؟

خخخ من خیلی شیکم آخه😁😂😂

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
من از قول اوری: جیدا دیگع چه خبر؟ ... زدم کوچه علی چپ 😝

سلامتی داداچ 😂مزنه ی پیکان چند؟؟!!!😂😂😂

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالی.انشالله بهتر و بهتر بشه...هنوزم ریزش داری؟خودت فکر میکردی خالیتر شده؟

مرررسی عزیزم...انشالله هممون باهم🙏🙏🙏

آره ریزشم متغیره یه روز کمه یه روز زیاد

آره جنس موهام خیلی لخت شده بود

دو روزم سرمو نشسته بودم چرب شده بود...فکر میکردم حجمش کم شده😄

وااااااااااااای بهار جونی خیلیییییییییییییی خوشحال شدم برات خیلیییییییییییییی الهی شکر چند وقته محلو ...

مرررسی فدای شماا😘😘😘انشالله به زودی خوشحالی شما رو هم ببینیم🙏🙏😍😍😍

۲۷ ام میشه ۵ ماه

آره ریزش دارم هنوز...

😂😂😂 آره طوماریه برا خودشش اورانوس با کسی تو رابطه نیستی؟؟؟دوس نداری جواب نده عزیزم

تقریبا ۸ سالِ پیش تو یه سایتی فعالیت داشتم اونجا با یکی آشنا شدم . دوستیمون رو تو یاهو مسنجر شروع کردیم ، و کلی با هم قهر و دعوا کردیم 😅

بیچاره هم همیشه عذرخواهی میکنه که اخلاق گَندشو ببخشم 😍

همیشه سر اینکه بهش شمارمو بدم دعوامون میشد 😁

بعد تقریبا ۲ سال بهش اعتماد کردم شمارمو دادم 😊

اولین تماس صوتی ما برقرار شد 😄

بزرگ شدن و سربازی رفتنشو دیدم 😅

دو سالم هست خدمتش تموم شده

و همچنان بعضی موقع یه پیامکی زنگی با هم رد و بدل میکنیم 

جای برادری خیلی دوسش دارم 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😂😂😂اشتباه تایپ کردم!

دروغ 😯

😅😅😅

حالا اصلش چی بود  😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

من وسط سرم چند تا مو پیداکردم ضخیمتره.نمیدونم بوده یادراومده چون حدود 6 سانته ...یعنی دراومده؟یعنی موهام داره ضخیم میشه؟

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
من وسط سرم چند تا مو پیداکردم ضخیمتره.نمیدونم بوده یادراومده چون حدود 6 سانته ...یعنی دراومده؟یعنی م ...

بله درومده . منم سه سانت دیدم 😄