2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

سلام بچه هااا

امروز بعد از دو هفته رفتم خونه مامانم

موهامو دید گفت ماشالله چقد پرپشتر شده😄😄😄

خواهرمم بعدظهر اومد موهامو بهش نشون دادم گفت وااای خیلی بهتر شده اصلا دیگه کم بنطر نمیاد😍😍😍😍

یکی ندونه فکر میکنه از اول پرپشت بوده😍😍😍😍😍

از جنس موهامم خوشش اومد😍😍😍

کلی ذوووق کردمااا😍😍😍😍😀😀😀😀

چند روزی بود فکر میکردم حجم موهام کمتر شده با این حرفا دوباره خیلیییی امیدوار شدمممم😀😀😀😀🙏🙏🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بچه هااا امروز بعد از دو هفته رفتم خونه مامانم موهامو دید گفت ماشالله چقد پرپشتر شده😄😄😄 خ ...

خب خداااااروشکر😍😍😍😍

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
جیگولی طلا!!!😂😂😂

میخواستم جای "طلا" بگم "بلا" 😀

ولی گفتم طلا بیشتر بهت میاد 😍

حالا بلا رو یه موقع دیگه بهت میگم 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام بچه هااا امروز بعد از دو هفته رفتم خونه مامانم موهامو دید گفت ماشالله چقد پرپشتر شده😄😄😄 خ ...

خداروشکر بهااااار 😙😙😙

ماشالله 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

چقدر عالی.انشالله بهتر و بهتر بشه...هنوزم ریزش داری؟خودت فکر میکردی خالیتر شده؟

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
میسی جیدا جینگولی طلا😍😍😍😍😍😙

مرسی اورانوس مهربون.جیگر کی بودی تو آخه😗

راستی گاهی اوقات بعضی پستارو نمیتونم ریپلی کنم جواب بدم!مال شمام اینجوری میشه؟

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

اکنون که برایتان مینویسم 

در زیر پتو و در کنار خرو پف همسر گرامیم و یه لنگ در هوا برایتان مینویسم 

مینویسم تا بدانید که چقققققدر برایم عزیزید 

ای نامه که میروی بسویشان 

از جانب من ببرشون سر کوچه

والااااا

باع...
مرسی اورانوس مهربون.جیگر کی بودی تو آخه😗 راستی گاهی اوقات بعضی پستارو نمیتونم ریپلی کنم جواب بدم!م ...

😙😙😙😙

نه مال من الحمدلله مشکلی نداره 😃

اکنون که برایتان مینویسم  در زیر پتو و در کنار خرو پف همسر گرامیم و یه لنگ در هوا برایتان مینو ...

خخخ😂

خوشبحالت شوهر من پیشم نیست😭