2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
من هم بفکرشکمشم هم بووووق شکمش بد ه ؟ زن به این منور فکری ... خخخخخ

😂😂😂واقعنم ک خیلی منور فکری!!!

آره بووووق شکمش از همه چی واجبتره😁

سعی کن با همون پای آسیب دیده ام رفع و رجوع کنی خودت!!!!!!!😁😁

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
اره منم میخوام ببرمش امریکا..حیف میشه اینجا..از خنده پخش زمین شده..میگه آره الکله ولی جنازه های مصری ...

هیوا آدرس بده بیام حضوری جلوی آباجیت خود سوزی کنم 

این مصریهارو دیگه نمیشه گذشت 

غودااااااااااا

ای خِدااااااااا

بیا منو بخووووور

باع...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوووووم جونه جووون ووی دلم خواست  الان بووووقه بچم سیاه میشه خخخخخ

😂😂😂

تو داروهات چیزی هست؟!زدی تو کار بوق امروز!😂

بچه ها کافور بریزید تو سوپش😂😂

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
😂😂😂واقعنم ک خیلی منور فکری!!! آره بووووق شکمش از همه چی واجبتره😁 سعی کن با همون پای آسیب دیده ...

اتفاقا دیروز همه سر به سرم میزاشتن همش دنبال اختلاف وزنیمون بودن خخخخخخ

خاک تو گورشون نشه 

تصور کن با عصاااااااا

ای خِداااااا

ولکه بابا ولکه

باع...
خووووووودااااااا اون الکله مجییید دلبندم  اون طناب دار من کووووو هی هیوا بدو بکش زیر این صند ...

طناب داری ب منم بده😂

هیوا آدرس بده بیام حضوری جلوی آباجیت خود سوزی کنم  این مصریهارو دیگه نمیشه گذشت  غوداااا ...

واااای😂😂😂

بنزین اضافه داری ب منم بده😂😂😂

😂😂😂 تو داروهات چیزی هست؟!زدی تو کار بوق امروز!😂 بچه ها کافور بریزید تو سوپش😂😂

پام ناقصه کمه 

بزنید زنونگیمم ناقص کنید 

کافورو به شوهرم بدید به منا عصا بدست چکار دارید آخه 

ای بگندی اقبال

خخخخخ

باع...
اتفاقا دیروز همه سر به سرم میزاشتن همش دنبال اختلاف وزنیمون بودن خخخخخخ خاک تو گورشون نشه  تص ...

😂😂😂

نهههه!وِلِ نَکَه!!!!!😂😂😂

بچه ها همون که به همتون درخواست دوستی داده به منم داده 😍یعنی همون مخاطب خاص هس

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
دقیقا منظورم آرزووووووووو بود💜💜💜💜💋

وااااااااااااای قربونت برم دوست جونی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
پام ناقصه کمه  بزنید زنونگیمم ناقص کنید  کافورو به شوهرم بدید به منا عصا بدست چکار دارید ...

بروووو برووووو من مطمئنم از اونایی هستی ک شوهرشو بیچاره کرده!!!!😁😁😁

آره ننه بیا باهم میپریم  دیدی دونفر بایه چتر میرن هوا من و توهم با یه طناب میپریم  ملکوت ...

اره بریم😂😂

بچه ها همون که به همتون درخواست دوستی داده به منم داده 😍یعنی همون مخاطب خاص هس

خوشم مید هیچ کدوممون تابلو نمیکنیم 

بمیرم براش با یه مشت چپل چلاغه نوچه یوری سرو کار داره

ممون از دم قسط آی کیو هااااا

خخخخخخ

باع...
خوشم مید هیچ کدوممون تابلو نمیکنیم  بمیرم براش با یه مشت چپل چلاغه نوچه یوری سرو کار داره ممو ...

الان جاشه هرکسی گفت بمنم داده (درخواستو میگم)بگیم توهم ارهههههههه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰