2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
خوبي اورانوچ😍

فدای تو . خودت خوبی ؟؟؟ ❤💋❤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها دوتا چیز جدید دیگه کشف کردم! امشب ک محلولو تازه تازه درست کردمو زدم. دو تا اتفاق برا موهام ...

ان شاءالله که مشکل رو داری پیدا میکنی 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
باشه عزيزم😘😘😘 من اگه حنا و روغنا به اندازه زياد در دسترسم بود انواع و اقسام محلولها رو درست ميكر ...

خخخ😂

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
ولي مال من اصلا بوش فرق نميكنه مثل روز اوله

مال من کلا بوش عوض میشه!حنا بوی خوبِ روغن نارگیل و زیتونو تغییر میده‌.ی بوی خاصی میگیره!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
بچه ها دوتا چیز جدید دیگه کشف کردم! امشب ک محلولو تازه تازه درست کردمو زدم. دو تا اتفاق برا موهام ...

چه جالب.مال من چند روز اول بوی ترشی میده...فک کردم فقط واسه من اینطوریه.اما بعدش خوب میشه بوی حنا میگیره.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
چه جالب.مال من چند روز اول بوی ترشی میده...فک کردم فقط واسه من اینطوریه.اما بعدش خوب میشه بوی حنا می ...

دقیقا!بوی ترش مانند میگیره.

ریزشت کم شد؟بیشتر ریزشت کی هست؟محلول زدن؟حمام ؟یا بعدش موقع شونه زدن؟

از شيوانا خبر نداري

ایشون دیگه نمیخواد با اون نام کاربری فعالیت کنه ...

دقیقا!بوی ترش مانند میگیره.

نه جیدا جان .مال من اولش بوی بدی میده طوریکه خواهرمم گفت چه بوییه این؟؟؟اما بعدش بوش رفت و فقط بوی حنا میده..

عجیبه ..منم 8 قاشق میریزم اما هیچ حنایی رو سرم نمیمونه...تازه یه بارم میشورم...حنام خیلی پودره درحد ...

کیفیت حنام خوبه کاملا هم پودره ولی من امروز فهمیدم ک خوب ابکشی نمیکردم موهامو لای موهام میموند

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
ریزشت کم شد؟بیشتر ریزشت کی هست؟محلول زدن؟حمام ؟یا بعدش موقع شونه زدن؟

آره کمتر شد.موقع شونه زدن شاید ۵ تا دونه.تو حموم وحشتناک میریزه.موقع محلول زدن شاید ۱۵ ۲۰ تا.