2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
واااای چراااا اینجوری شدی دختر؟؟؟ تعریف کن دیگه مردم از نگرانی!!!

عینهو اون تاپیکای قطره چکونی که بچه ها میگن گزارش بزنید براش 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا اینجور مردای مریض رو منقرض کنه ایشالله😠😠 تنها بودی؟؟؟ خلوت بود؟؟؟

نه با آبجیم و دوستش بودیم فقط منو زد!!وقت نکرد اونا رو بزنه..  

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
سلام پیتزا جون 😀 موهای همسرت چه جنسیه ؟ ترکیب روغنات درسته . حنا رو هم باید ببینی موهاشون چرب خشک ...

موهاش معمولیه عزیزم . نمیدونم یعنی زیاده ؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
با دختر خواهرم کشتی گرفم با همه وزنش افتاد رو مچ پامو اینجوری شد از ظهر تا ساعت هفت غرو داشتم نعره م ...

اوه اوه اوه

عزیزدللللم...

چی کشیدیییییییی

واااای شکستگی خیلی درد داره

بمیرم برات

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
و یه سوال دیگه یه بار تو نت خوندم برای پر شدن موهاتون توی شامپو تون از این قرص جلوگیری هست نمیدونم چ ...

نه غلطه .من به ابروم زدم دریغ از یه سیخ مو!

موهاش معمولیه عزیزم . نمیدونم یعنی زیاده ؟

من موهام معمولیه و دو قاشق ریختم . 

باید ببینی چه نسبت حنا به موهای همسرت جواب میده . ببین ریزشش در چه حاله بعد محلول

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوه اوه اوه عزیزدللللم... چی کشیدیییییییی واااای شکستگی خیلی درد داره بمیرم برات

دور از جوووونت 

نگووووووو

الان خیلی آروم شده 

شوهرمو میخواستم تا اومد آروم شدم اونم یه فس گریه کرده خرس گنده خخخخخخ

باع...
خوشم میاد سر این موضوع هم شوخی میکنی و میخندی😂😂😂

ها بابا..اتفاقا هم عصبانی شدم هم از حرف خواهرم خندم گرفت..وسط خیابون یه چیزا میگفت خیلی منشوریه وگرنه میگفتم!

و یه سوال دیگه شماها از حموم که میاین موهاتونو سشوار میزنین یا میزارین خودش خشک بشه 

گزینه دو.خودش خشک بشه درسته

جیدا جون من با اینکه ریزشم الان زیاد شده ولی اصلا برام مهم نیست چون میدونم بازم جاش در میاد ولی خب ...

من ک از این ب بعد تازه درست میکنم.بعد از یمدت ب شما ام خبر میدم فرقشو

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
دور از جوووونت  نگووووووو الان خیلی آروم شده  شوهرمو میخواستم تا اومد آروم شدم اونم یه ...

آخییییی 😢😢😢

خیلی ناراحت شدم بابت پات ☹

الان درد داری ؟

برو دکتر حتماااا اشتباه نکن 

ببخشید عزیزم ولی فکر میکنی دکتر چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟

نهایتش چهارتا قرص ویتامین میده

اگه قرار بود دکتر رفتن نتیجه بده برای مو

برای من داده بود از بس که کلی دکتر عوض کردم

تنها چیزیزکه برام جواب داد همین محلول بود😍