2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیانا حنا زمانی خاصیت دار میشه که حداقل یک شب تو روغنا بمونه .  لیانا شامپوت چیه

نمیدونم والا آخه قبلا هم فکر کنم مامان ماریا هم اومد گفت وقتی محلول رو تازه درست میکنم ریزشم کمتر میشه

منم همینجوریم

شامپومم کندلوسه

تاکید نکردم اورانوس جان‌.گفتم هرکی مثه من ریزشش زیاد شده استفاده کنه. عزیزم اورانوس جان شما چون خود ...

جیدا جونم میدونم قصدت اینِ. و دیدم که تاکید نکردی . شیوانام تاکید نکرد و اون برخوردا باهاش شد . 

قربونت برم من از حرفم ناراحت نشو . من فقط نمیخواستم که کسی دوباره بیاد حرف بی ربط بزنه . همون چیزا که شیوانا شنید بس بود 

دوستت دارم جیدا ❤

و باز هم میگم متوجه هستم که نیتت خیره 

💋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چاکرخواهِ فیلی و هیوا (به زبان جیدا) 😅 چطوری جیداااااا

فدات دااااااااااااااااااااااااااااااش  

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
آره پای خودمه 😭😭😭😭😭

چیکار کردی با خودت فییلی؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
جیدا جونم میدونم قصدت اینِ. و دیدم که تاکید نکردی . شیوانام تاکید نکرد و اون برخوردا باهاش شد .  ...

قربونت عزیزم💟

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
من با این پا چجوری بیام تاپیک دیگه😭

وای فیلی !

چی شده !!!؟؟؟؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
همه ی فرمول استفاده کردن عزیزم. ببین عزیزم آدم همیشه باید اکثریتو ببینه نه اقلیت رو! چند نفر عااال ...

جیدا جون من با اینکه ریزشم الان زیاد شده ولی اصلا برام مهم نیست

چون میدونم بازم جاش در میاد

ولی خب اینکه محلول وقتی تازه س   کمتر ریزش میده یکم برام عجیب بود🤔

من شامپو بچه فیروز

شامپو عذرا-8 قاشق حنا البته از 3 تا شروع کردم به 8 تا رسیدم جالبه با این مقدار حنا محلولم گل نمیشه -

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!