2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
عزیزم من ک الان دو استکان نزدم!روغنم اندازش مثه همیشه بود!فقط تازه تازه درست کردم. دوقاشق غذاخوری ر ...

آهان الان متوجه شدم !!

بی خبرمون نذار و اینکه خیلی ببخشید تاکید نکن که کسی استفاده کنه !

بچه ها بهتون برنخوره ولی هنوز یادمون نرفته که چه برخوردی با شیوانا شد . از نفرین و ....

جیدا جون فقط به خاطر خودت گفتم عزیزم . 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
جیدا جون فک میکنم میزان حنا تو روغن هم خییلی مهم باشه یعنی هر کی متناسب با خشکی و چربی موهاش باید او ...

اون ک صددرصد رها جون.من نظرم اینه حنا برا من ی قاشق چایخوری کافیه.چون حنا ی گیاهه قویه.تاثیرش زیاده.و حتی ی قاشق چایخوری کار خودشو میکنه

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون ک صددرصد رها جون.من نظرم اینه حنا برا من ی قاشق چایخوری کافیه.چون حنا ی گیاهه قویه.تاثیرش زیاده. ...

شایدم بعضی نسبت به قوی بودن یا سست بودن ریشه موهاشون نباید بذارن محلول خیییلی رو سرشون بمونه.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
آهان الان متوجه شدم !! بی خبرمون نذار و اینکه خیلی ببخشید تاکید نکن که کسی استفاده کنه ! بچه ها به ...

تاکید نکردم اورانوس جان‌.گفتم هرکی مثه من ریزشش زیاد شده استفاده کنه.

عزیزم اورانوس جان شما چون خودت مشکلی با محلول نداری مثه ما دغدغه نداری.ولی ما میخوایم مشکل محلول رو پیدا کنیم تا برا همه عالی جواب بده ب امید خدا.

من خودم خیلی برای شیوانا احترام قائلم و تو هرتاپیکی ک درباره کم پشتی بوده بهش تاپیک شیوانارو معرفی کردم.....

شیوانا ام کسی رو مجبور نکرده از این محلول استفاده کنه.اگرم محلول ج نده کسی حق نداره ب شیوانا چیزی بگه.بنده خدا ی چیزی میدونسته ب ماهم گفته.دمشم گرم.

فقط اینکه من نگران خودممو کسایی ک ریزش شدید دارن

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
اون ک صددرصد رها جون.من نظرم اینه حنا برا من ی قاشق چایخوری کافیه.چون حنا ی گیاهه قویه.تاثیرش زیاده. ...

با خودم که فک میکنم میگم چطور قدیم مامان بزرگامون فقط حنا رو با آب قاطی میکردن چند ساعت رو موهاشون میموند چیزیشون نمیشد؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
با خودم که فک میکنم میگم چطور قدیم مامان بزرگامون فقط حنا رو با آب قاطی میکردن چند ساعت رو موهاشون م ...

اونا هرشب اینکارو نمیکردن عزیزم.نهایتا ماهی یبار

عزیزم من ک الان دو استکان نزدم!روغنم اندازش مثه همیشه بود!فقط تازه تازه درست کردم. دوقاشق غذاخوری ر ...

عزیزم بنظر قط کن برو دکتر شما اینقدر ک میگی وضعت وخیمه صلاح نیست برو دکتر حتما

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
شایدم بعضی نسبت به قوی بودن یا سست بودن ریشه موهاشون نباید بذارن محلول خیییلی رو سرشون بمونه.

اره دیگه...۲ ساعت نهایتشه بنظرم

عزیزم بنظر قط کن برو دکتر شما اینقدر ک میگی وضعت وخیمه صلاح نیست برو دکتر حتما

چی بگم.شایدم رفتم

من با این پا چجوری بیام تاپیک دیگه😭

وای چی شد عزیزم؟