2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
عزیزم محلول رو تازه درست کردمو رفتم.شمردم حدودا ۳۰ تا ریخت موهام.

ینی از همیشه خیلی کمتر . درسته ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من میگم افرادی مثل آرزو و یه سری دیگه که خیلی عاااالی نتیجه گرفتن از همین فرمول معمولی استفاده کردن دیگه؟اگه ایرادی داشت که روی موی اونا هم نباید نتیجه میداد....🤔

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
وای اینجوری که شما میگین من میترسم محلولو شروع کنم همین چند تا مو هم بریزه.😦

من اگه برگردم عقب واقعا محلول نمیزنم‌.نمیخوام بترسونمت عزیزم.فقط اینکه چون موهای خودم نه ریزش داشت نه مشکل دیگه ایی اینکارو نمیکردم

ولی اگه موهام خالی بود میزدم حتما

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
مگه واسه چند وقت محلولو یه دفه درست میکنیین؟یعنی میگین واسه هر روز یه بار درست کنیم یا واسه یه هفته؟

من موهام کوتاهه.انقدی ک حتی تو کش نمیاد.هربار برا ۲۰ دفعه استفاده میشد

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
من اگه برگردم عقب واقعا محلول نمیزنم‌.نمیخوام بترسونمت عزیزم.فقط اینکه چون موهای خودم نه ریزش داشت ن ...

من موهام خیلی کم پشت و نااازکه.تنها امیدم به ایت محلول بود.ولی خب بعضی ها هم خیییلی خوب جواب گرفتن.اونا همش تازه میزدن؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ینی از همیشه خیلی کمتر . درسته ؟

آره.....

نمیخوام برات بزرگنمایی کنم.چون احتمالا تاثیر روغن مالی قبلی رو سرم هست.ولی احساس میکنم تازه خیلی بهتره.

دیشب عین بارون ریخت موهام.شاید ۱۰۰ تا

الان تو حموم ۳۰ تا ریخت......

بچه ها من میگم افرادی مثل آرزو و یه سری دیگه که خیلی عاااالی نتیجه گرفتن از همین فرمول معمولی استفاد ...

منم واسه این گفتم حرف جیدا رو انجام میدم که بخوام نتیجه رو به شماها بگم . ولی دیدم هر روز بخوام دو استکان روغن به سرم بزنم مطمءنم موهام سست میشه و میریزه !!!!

پس مثل همیشه پیش میرم .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

عه بحثتون محلول شیواناست؟؟؟خوبه ؟؟؟؟استفاده بشه یا نه؟؟؟؟واسه داداشم یه مدت ریزش پیدا کرده....🙁

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

دوستایی که ریزشتون زیاده محلول تازه رو امتحان کنییین ببینین نتیجه چی میشه به ما هم خبر بدین.😍

من موهام خیلی کم پشت و نااازکه.تنها امیدم به ایت محلول بود.ولی خب بعضی ها هم خیییلی خوب جواب گرفتن.ا ...

همه ی فرمول استفاده کردن عزیزم.

ببین عزیزم آدم همیشه باید اکثریتو ببینه نه اقلیت رو!

چند نفر عااالی جواب گرفتن.

ولی خیلیا مثه خودم کنجد لیانا و چندنفر دیگه ک خاطرم نیست افتادیم ب ریزش شدید!و موهامون کمتر شده!

پس حتما یجای کار میلنگه.من میخوام اون لنگو پیدا کنم

منم واسه این گفتم حرف جیدا رو انجام میدم که بخوام نتیجه رو به شماها بگم . ولی دیدم هر روز بخوام دو ا ...

عزیزم تو که مشکلی نداری همون مثل قبل انجام بده.من میگم اونایی هم که میخوان تغییر بدن اون حجم روغن واقعا مناسب نیست فقط حنا رو تازه استفاده کننو نذارن زیاد تو محلول بمونه .اندازه روغن زدن به موهاشونو طبق کوتاهی یا بلندی میزان کنن همین که به همه جا برسه کافیه به نظرم.

همه ی فرمول استفاده کردن عزیزم. ببین عزیزم آدم همیشه باید اکثریتو ببینه نه اقلیت رو! چند نفر عااال ...

پس باید یه چیز بین همتون مشترک باشه که جواب نداده.

منم واسه این گفتم حرف جیدا رو انجام میدم که بخوام نتیجه رو به شماها بگم . ولی دیدم هر روز بخوام دو ا ...

عزیزم من ک الان دو استکان نزدم!روغنم اندازش مثه همیشه بود!فقط تازه تازه درست کردم.

دوقاشق غذاخوری روغن زیتون ریختم دوقاشق غذاخوری روغن نارگیل نصف قاشق چایخوری حنای تازه.بیست دیقه گذاشتم بخورد هم برن بعد زدم ب سرم‌.بعد از دوساعتم شستم

عزیزم من ک الان دو استکان نزدم!روغنم اندازش مثه همیشه بود!فقط تازه تازه درست کردم. دوقاشق غذاخوری ر ...

جیدا جون فک میکنم میزان حنا تو روغن هم خییلی مهم باشه یعنی هر کی متناسب با خشکی و چربی موهاش باید اون میزان مناسبو حتمااا پیدا کنه .