2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
هیوا منم صبحها میرم سر کار یه عوضی اذیتم میکنه نمیدونم چکار کنم به شوهرم بگم خون بپا میشه

مسیرتو عوض کن نمیشه؟؟؟زنگ بزن 110

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حالی کرده خخخخخخ گفته ژوله است خخخخ

آره منم گفتم کوفتت بشه ..بیشووووووووووووووووور...خواهرم میگه چرا منو نزد تو رو زد؟؟؟؟میگم اون فهمیده من هلوام نه تو...حالا ناراحتی صداش کنم تو رو هم بزنه هاااااااااااااااا؟؟؟؟  

برا منم خیلی زیاد شده😓 البته فکر کنم چون نزدیک پریودمه اینجوری شدم نه؟؟؟

لیانا منم عین بارون میریزه موهام😔

بخدا قبل از محلول ۱۰ تا دونه شاید میریخت.اصلا چیزی ب اسم ریزش مو نداشتم

فقط بخاطر رشد طولی شروع کردم ب محلول زدن ولی الان بخدا راحت ۱۰۰ تا دونه میریره هرروز

از ۲۴ بهمن شروع کردم محلول زنی

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
وای آبروریزی میشه

اینقدر بدم میاد از این ادمای بیشعور

حالا خوبه تو مسیر سرکار رفتنه. من دوجا کار  میکردم به خاطر ادمهای بیشعور و بی جنبه ای که بودن هر دو کارو ول کردم

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
آره اینم بدبختی هم مسیره

نه ابروریزی چیه...اگر میدونی یارو همونجاست قبلش زنگ بزن 110 مشخصاتشو بده.خودتم نرو.میترسه میره پی کارش.حجابتم رعایت کن خخخ  

بچه ها دلم میخواد یمدت محلول رو بذارم کنار ولی وقتی نمیزنم انقد میریزه ک با گریه دوباره میرم محلول میزنم😔

امتحانم کردم کم کم بذارم کنار ولی نمیشه.۳ روز بگذره انقد میریزه ک بگم غلط کردم میزنم بازم!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
مال من اولای استفاده خیلی کم شده بود ، بعد از دوهفته شروع شد و دیگه قطع نشد

چیکار کنیم پس؟؟من خیلی نگرانم.اومدم رشد طولیشو سریع کنم زدم چشمشم کور کردم😔

خب دقیقاا من خودم همش روغن نارگیل و زیتون استفاده میکنم پس من محلول رو درست میکنم 

🌹🌹🌹🌹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤