بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلی ور ور نوشتم وقتی زدم ارسال زد تاپیک قفل منو میگی خرخره ی تی تی زیر دندونام بود ...
ولی من آروم بودم . چهره ی تی تی اومد تو ذهنم و در حین غمگینی ، لبخند به لبم نشست
راستی واستا بگم من قیافه ی تی تی رو مثل کی میدونستم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
حتما بخوانید - خیلی مهم !!!!! معروف است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج میبرند، داشتن ...
چه قد طولانی بود 😁
بهار من انگشترشو دارم 😍
پس واسم مفیده 😊
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها چیزی اون ور جا نزاشتین همه جلو برداشتین 👙این مال کیه اون ور جا مونده بود آوردم ...
😅😅😅
واسه من صورتی بود 😅
خخخخخخخ خاک تو گورت نشه مال من بود هول شدم جا موند خخخخخ
مطمءن بودم واسه توءه 😅😅