تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان دوستانه 19560 بازدید | 3139 پست سلام به همه خوش اومدین 😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1397/01/12 | 21:43 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 سلام سلام صدتا سلام😘 سلام عسل بانو خوش اومدی 😍😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 سلاااااام😍🙌 سلام خوش اومدین ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 سلاااام و درود 🙋 سلام و درود برشما 😍😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 بچها من فعلا برم شبتون بخیر 😘😘😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 بچها من فعلا برم شبتون بخیر 😘😘😘 سلام.بچه ها خوبین؟؟؟باز چرا تاپیک جدید زدین؟
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 سلام.بچه ها خوبین؟؟؟ باز چرا تاپیک جدید زدین؟ ممنون عزیزم ما خوبیم شما خوبی؟چه خبرا؟سال جدید اومدیم تاپیک جدید 😊 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 ممنون عزیزم ما خوبیم شما خوبی؟چه خبرا؟ سال جدید اومدیم تاپیک جدید 😊 قربونت..منم خوبم..امروز بعد از ۱۵ روز دوباره معجون رو زدم به موهام...اومدم ببینم از بقیه چه خبر دیدم اومدین اینجا
هیوا1396 عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 702 خسته شدم.چقدر دور رفتین.کمرم درد گرفت تا اینجا اومدم....یکی بیاد این روغنا رو از من بگیره ...وای ننه جون همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 قربونت..منم خوبم..امروز بعد از ۱۵ روز دوباره معجون رو زدم به موهام...اومدم ببینم از بقیه چه خبر دیدم ... چه خبر از گیسوهات عزیزم؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 خسته شدم.چقدر دور رفتین.کمرم درد گرفت تا اینجا اومدم....یکی بیاد این روغنا رو از من بگیره ...وای ننه ... 😊😊 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰