2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

77 بازدید | 4 پست

سلام خانمها خواهرشوهرم ما نامزد بودیم مادرشوهرم بدون اینکه دلیل داشته باشه صبح از خواب بیدار شدم باهام دعوا گرفت که تو مافورت آویزونه منم فقط،گفتم من که خواب بودم تازه بیدار شدم این حرفا چیه مادرشوهرم جو میده تو منو دهن جوابی کردی گفتم مگه من چی گفتم خواهرشوهر کسافدم باردار بود اینقدر برای بارداری این لجن کلفتی کردم که نگو میاد جو میده تو دهن جوابی کردی گفتم چی گفتم مگه لجن آشغال اومد به شوهرم پیام داد زنت بی احترامی کرد معلوم نیست چیا گفت که شوهرم تنها اومد قم درصورتی که من یه بار قم نرفته بودم بعدا از گوشی شوهرم چتهاشونو خوندم این کسافد کاری کرد شوهرمم بهش بگه زنم از چشام افتاد الان یادم میاد با کارایی که دوماه پیش در حقم کرد یادم میاد دلم میخواد خفش کنم چجوری خودمو آروم کنم

بیشعورن.از اونا بیشعورتر شوهرته که دهن بینه

دوماه پیش کاری کرد شوهرم بهم گفت طلاق بگیر به پدرم پیام داد برین دنبال کارای طلاق یادم میاد حالم از همشون بهم میخوره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوماه پیش کاری کرد شوهرم بهم گفت طلاق بگیر به پدرم پیام داد برین دنبال کارای طلاق یادم میاد حالم از ...

همین رفتاراس که تلنبار میشه بعد از سالها که کمی ادم نفوذ به شوهر پیدا میکنه بچه ها بزرگ میشه محل سگ به خونواده شوهر نمیده مردم میگن عروس سلیطه .

همین رفتاراس که تلنبار میشه بعد از سالها که کمی ادم نفوذ به شوهر پیدا میکنه بچه ها بزرگ میشه محل سگ ...

پدر پرروش میگه تو یه کار کردی شوهرت گفت میخوام طلاقت بدم یعنی دلم میخواست اون موقع دهنمو باز کنم فقط ببندمش فحش مردیکه عوضی رو