2777
2789
عنوان

راسته میگن سرکه طلسم و باطل میکنه

197 بازدید | 4 پست

دوستان سحر و جادو هست ولی من اصلاا به این باور ندارم که انرژی به غیر از انرژی خدا روی من اثر بزاره 

ولی متاسفانه شوهرم به شدت به این چیزها چشم زخم و دعا گرفتن و اینا معتقده و خیلی از چشم زخم و اینا می‌ترسه 

این هر روز سرش درد میکنه و میگه حوصله ندارم یه ساعت میبینی خوشحاله یه ساعت میبینی تو فکره و حوصله نداره 

یه روز تصمیم گرفتم برم براش سرکتاب باز کنم و بهم گفتن که برای شوهرت دعا گرفتن که کارش خوب پیش نره ( دوستان چون شوهرم به این چیزا اعتقاد و باور داره روش اثر گذاشته)

و گفتن که احساس خفگی میکنه و خوب نیست حالش 

و بهم گفتن که سرکه سفید و قرمز و باهم قاطی کن بزار بجوشه 

بعد بریز چهار گوشه خونه؟ 

اومدم نی نی سایت نظرات و خوندم چند نفر همین سرکه رو امتحان کرده بودن و میگفتن که بعدش دعوا شد 

و منم میترسم انجامش بدم 

به نظرتون این کار واسه پاکسازی انرژی منفی اثری داره؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل قل و آیت الکرسی رو بخون روی اسپند خونه دود کن 

آیه معشر جن هم باطل سحر هست توی گوگل بزن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست