2777
2789
عنوان

تا کور شود هر آنکه نتواند دید

426 بازدید | 17 پست

به کوری چشم اون پلشت هایی که گزارش زدن الکی،

تعلیق من همین الان تموم شد و برگشتم

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

😂

موفق باشی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنتا آدم عقده ای گزارش زده بودن

@niniyar‍ 

سلام ایشون به من توهین کردند شمارو تگ کردم تعلیق شدند حالا بععد پایان تعلیق برای من تاپیک زدند و توهین کردند

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

@niniyar‍ سلام ایشون به من توهین کردند شمارو تگ کردم تعلیق شدند حالا بععد پایان تعلیق برای من تاپیک ...

لایک کردم یعنی رسیدگی شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت