2777
2789

من قبل از بچه دار شدنم از خدا خواسته بودم دوتا بچه به خودم بده و اونقدر شرایط مالیم رو خوب کنه که سومی رو به سرپرستی بگیرم 

ولی دوتای خودم اعصابم و وقتمو و پولامو همه رو به گ... ا دادن 🫣🥴😵‍💫😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره دو روز دیگه اون بچه توجه مادربزرگش رو نمیخواد؟

مهم خودتی وهمسرت اگه واقعا مصمم باشید دیگران مجبورن به خاطر شما بپذیرن وبه خواسته ی شما احترام بزارن این صحبتم در همه ی موراد صدق میکنه

مهم خودتی وهمسرت اگه واقعا مصمم باشید دیگران مجبورن به خاطر شما بپذیرن وبه خواسته ی شما احترام بزارن ...

آره ولی کلا مادر من روند رفتاریش همینه همه لحظه های خوش من رو اینجوری خراب می‌کنه ، اوایل ازدواجم همینجوری یه چیز رو بهونه میکرد و چندین ماه قهر بود درست وقتی که بهش احتیاج داشتم ، الآنم سر بچه بهونه دست گرفته که دو روز دیگه بگه این بچه به دلم نیست و نیاد دیدنش

🤣 حالا من دوست دارم بچه اولم فرزند خوانده باشه

نه اگر میتونی خودت بیار 

چون بچه ای که میاری نمیدونی پدر مادرش کین خون کی تو رگ هاشه ژنتیکش چطوریه و آینده قراره چی از آب در بیاد 

چند مورد دیدم که دوتاشون خوب از آب درنیومدن 

هرچی هم میخوای تربیت بکن و براش وقت بذار و... بازم ژنتیک کار خودشو می‌کنه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲