2777
2789
عنوان

پیامک سکه طلا

175 بازدید | 10 پست

یک آقایی بهم پیام میده مقداری سکه طلااز بیابان  پیدا کردم و حفاری کردم.بیا برام بفروش و پولشو نصف کنیم.به لهجه افغانی هم هست .وقتی تماس میگیرم یک مرد افغانی برمیداره میگه من پیام ندادم.هر شش ماه یک بار برام پیام می‌فرسته.بنظرتون هدفش چیه؟ و چرا وقتی زنگ میزنم زیرش میزنه و پیامم میدم جواب نمیده؟

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

شوخی میکنی که بش زنگ میزنی ؟ اینا کلاه برداریه اخه چرا میزنی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینا الکیه اصلا نری سر قرار به کل مردم پیام داده ،شماره ها از دیوار و شیپور برمیدارن متن پیامشم همیشه تکراریه 

یه بار برا خودم و شوهرم همزمان پیام داد چندین بار با شماره ایرانسلم هست برامون پیام داده 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

چه جالب ! ینی گزینه ی بلاک نداره تو گوشیتون؟!

ن خوشش میادپیشو بگیره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه