2789
عنوان

ای مولای من🥰🌱

37 بازدید | 3 پست

🌼🌼🌼🌼ای مولای من...
هر صبح که خورشید سر برمی‌آورد، دلم به امید دیدن تو می‌تپد. هر غروب که آسمان در غم غروب خورشید خونین می‌شود، قلبم به یاد غروب طولانی تو می‌شکند.🌱🌱🌱🌱🌱🌱

چقدر سخت است عاشق باشی و معشوقت را نبینی... چقدر سخت است دلت برای صدایی تنگ شود که هنوز نشنیده‌ای، و برای چهره‌ای اشک بریزی که هنوز ندیده‌ای.

🥹😍آقا جان! تو در پرده‌ی غیبت پنهانی، اما عشق و حضور تو در دل‌ها آشکار است. نامت آرامش جان ماست و یادت، مرهم همه‌ی زخم‌های روزگار.🌼🌼🌼☘️☘️☘️☘️

دلم می‌خواهد روزی فرا برسد که پرده‌ها کنار رود، و چشم‌هایم در میان شلوغی جهان، تنها تو را پیدا کند. آن روز، زمین و زمان لبخند می‌زنند و قلب خسته‌ی عاشقان، به وصل می‌رسد.

🫀یا مهدی جان! ما هنوز در انتظاریم... در انتظار روزی که کوچه‌های دنیا عطر قدم‌هایت را حس کنند.

🌹 اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

🌻🌻🌻به نیت سلامتی و ظهر آقا امام زمان و به نیت حاجت روایی همگی یک صلوات هدیه کنید🌻🌻🌻

🌾🌼اَللّهُمَ

🌾🌼صَلَّ

🌾🌼عَلی

🌾🌼مُحَمَّدٍ

🌾🌼وَآلِ

🌾🌼مُحَمَّد

🌾🌼وَعَجِّل

🌾🌼فَرَجَهُم

🌾🌼وَ اَهلِک

🌾🌼عَدُوَّهُم...

🌾🌼 اَللّهُــــمَّ

🌾🌼عَجـِّل لِوَلیِّکَ

🌾🌼الفَـرَج

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم