2777
2789
عنوان

جهزیههه🥹😄

87 بازدید | 5 پست

خانما من و همسرم یه مدل یخچال انتخاب کردیم و چندین روز با مادرش و برادرش میرفتیم که یخچال رو بخریم

اماکارا جور نمیشد چون بیشتر جاها نداشتن آخه خیلی خوب بود 

بعد گذشت به روز اومد پیشم با بیحوصلگی شدید 

گفت این یخچال رو نخریدیم 

و انگار این فروشنده اینقدر از جنس اشغالش تعریف کرده که همسرمم اینو سفارش داده و بلافاصله بعدش پشیمون میشه و میگ نمیخوام که فروشنده میگ ثبت شده و.. 

بعد گفتم چرا به من یه زنگ نزدی بگی

گغت همه چیز یهویی شد

خیلی ناراحت بود خودش من و همسرم قبلا هم؟ ن بار واس خریدامون از دست این فروشنده فرار کردیم 

واقعا میگم از مغازه قشنگ فرار کردیم ولی آخرشم اونی رو خرید که من نمیخواستم وقتی یادش میوفته دوباره عصبی میشم 

حیف اون یخچال هر وقت بهش فکر میکنم میخواد گریم بگیره

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

یسری چیزا انگار قسمت نیست منم میخاستم اما هیجوره نشد اونی ک میخاستمو بخرم ن یخچال نه تی وی

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
یسری چیزا انگار قسمت نیست منم میخاستم اما هیجوره نشد اونی ک میخاستمو بخرم ن یخچال نه تی وی

😭☹️

من همیشه آرزوم بود اون یخچال رو داشته باشم عالی بود 

ولی آخرش اینجوری شد از یخچال جدبد اصلا راضی نیستم اصلا قشنگ نیس ولی همسرم میگ که کیفیتش خیلی خوبه

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😭☹️من همیشه آرزوم بود اون یخچال رو داشته باشم عالی بود ولی آخرش اینجوری شد از یخچال جدبد اصلا راضی ...

میفهمم انشالله بعد عوض میکنید

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️