2777
2789
عنوان

حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 33 پست

مگه میشه هر روز حموم نرفت 🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اول صبح ورزش بعد دوش میگیرم قهوه میخورم بعد میزنم بیرون

درستشم همینه 

اخه دوران قاجار نیست که همه خونه ها حموم دارن دیگه ۲۰ دقیقه طول میکشه کلااا

والا میشه انگار تازه زبونشونم درازه

عجیبن  من روزی دوبار میرم دیگه دوستام بهم میگن اردک نمیدونم چجوری بعضی ها میتونن نرن 🤦‍♀️🤦‍♀️🫥🫥🫥

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

عجیبن من روزی دوبار میرم دیگه دوستام بهم میگن اردک نمیدونم چجوری بعضی ها میتونن نرن 🤦‍♀️🤦‍♀️🫥🫥� ...

تو خونه مامان باباشونم بهشون نمیگن؟؟؟ واقعا سواله برام

تو خونه مامان باباشونم بهشون نمیگن؟؟؟ واقعا سواله برام

نمیگن که اینا اینجورین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🫠

جای تاسف داره💔😐

اره واقعااااااااااااا🫥🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792