2777
2789
عنوان

فروشندگی خوبه))))))

55 بازدید | 5 پست

عنوانش و دیگ یچی نوشتم 

میخوام لبتاپ بخرم هنوز نرفتم قیمت کنم چون کنکوریم گفتم نیازم بشه واقعانم نیازمه ندارم ولی اون زمان ک قیمتش خوب بود می‌گفتیم ن فلانه بسانه الان کمتر از چهل میلیونی نیس

حالا قیمت نگرفتم بدونم

بنظرتون لبتاپ اقتصادی هس؟ تا ده تومن؟ یا بیشتره؟

پول زیادیم ندارم حقیقتا ولی خب دلمم میخواد :)

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به رشته ات دارهاگه تو خوابگاه دانشگاه و خوابگاه ها پره کامپیوتره و سایت هم دارید با اینترنت پر ...

ن کنکوریم

کلاس آنلاین برداشتم من خودم عینکیم میترسم کور شم همش گوشی اذیت میشم 

حضوری بدردمم نمی‌خورد کلاس بردارم

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

من یه لبتاب خیلی معمولی دارم که کارای دانشگاهمو راه بندازم طرفای ۳۰ تومن هست الان اصلا لبتاب ارزون ن ...

خب زیاده :)😂

مرسی عزیزم موفق باشی🤍