2777
2789
عنوان

بیا یه قولی بده نی نی سایتی

131 بازدید | 10 پست

داخل تاپیک ها هیجانی نظر نده! 

در نظر بگیر اون آدم پشت تاپیک فرهنگ و جامعه و شرایط زندگیش دقیق شبیه تو نیست! 

پس هی ننویس! ولی خدای من! فاجعه اس! چطور تحمل می کنی! چطور می تونی! 

یا از اون طرف خیلی شدید و عجیب حق رو بدی به استارتر، آره کاملا حق داری، خوب می کنی و.. 

نظر ساده تو می تونه روی تصمیم نهایی یه آدم اثر بزاره، 

هر چقدر هم بگی مگه چقدر مهمه! شک نکن اثرش رو میزاره

و این نظر چند دقیقه ای تو! اثرش سال ها دامنت رو میگیره. 

سری که درد نمی کنه رو دستمال نبند. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

چشم🤕

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی حق بود

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

و اینکه قول بدن همینجوری الکی توصیه نکنن وقتی پای زندگی طرف وسطه، مثلا الکی وقتی خودشون تجربه نکردن ...

دقیقا وقتی چیزی نمی دونن نباید هی دخالت کنن

طرفدار حق و عقلانیت💙 

وای منم چقد بدم میاد ازونای ک طبق فرهنگ و جامعه وشرایط زندگی خودشون نظر میدن بابا بعضیا آزاد نیستن ب ...

کلا جوری رفتار کنی که انگار بقیه آدم نیستن و فقط خودت زندگی می کنی دو حالت داره یا بچه است یا عقل نداره 

طرفدار حق و عقلانیت💙