2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقد زیاد هست که باید پرسید تجربه ی دارین کسی طلاق نگیره

یه عالمه داریم 

یکی نمیدونم چرا

یکی گفت با ماشین تو میزنی ب اسمم یا طلاق

یکی خیانت

یکی گفت شوهرم نمیزاره راحت باشم به خودم برسم

یکی کلا نمیساختن 

یکی بخاطر شرایط مالی ک زنه نمیتونست کنار بیاد

و ...

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

انقد زیاد هست که باید پرسید تجربه ی دارین کسی طلاق نگیرهیه عالمه داریم یکی نمیدونم چرایکی گفت با ماش ...

اگه عاشق هم باشن چی؟ ولی هرکاری کنی طرف مقابلت کوتاه نیاد بگه من ۲۰ درصد تلاش می‌کنم تو ۸۰ بکن یاهم بدون عشق زندگی کنیم، باور نداشته باشه که دلمو شکسته بگه من اشتباه کم داشتم تو زیاد!! چیکار می‌کنین تو این شرایط؟

اگه عاشق هم باشن چی؟ ولی هرکاری کنی طرف مقابلت کوتاه نیاد بگه من ۲۰ درصد تلاش می‌کنم تو ۸۰ بکن یاهم ...

من خودم خیلی تلاش کردم 

چند ساله دارم هی کنار میام باهاش 

ولی درست این بود که ولش کنم ، انقد به خودم آسیب روحی رسوندم ک جسمم از بین رفت ولی درست نشد

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

من خودم خیلی تلاش کردم چند ساله دارم هی کنار میام باهاش ولی درست این بود که ولش کنم ، انقد به خودم آ ...

ولی من خیلییی دوسش دارم! اون کسیو که دوران نامزدی بهم می‌گفت چشات شکارچی روحن دیروز وقتی داشتیم مشکلمونو حل می‌کردیم بحثمون شد گف چشات کثیفن

ولی من خیلییی دوسش دارم! اون کسیو که دوران نامزدی بهم می‌گفت چشات شکارچی روحن دیروز وقتی داشتیم مشکل ...

دوست داشتن یعنی ضربه به خودت

نمی‌دونم چرا نمیتونیم انقد وابسته نباشیم

دوست داشتن یعنی ضربه به خودتنمی‌دونم چرا نمیتونیم انقد وابسته نباشیم

گاهی با خودم میگم شاید اگه من چشم می‌بستم همه چی درست میشد شاید اگه من خوب میشدم باهاش همه چی درست میشد عذاب وجدان می‌گیرم   چیکار کنم):

گاهی با خودم میگم شاید اگه من چشم می‌بستم همه چی درست میشد شاید اگه من خوب میشدم باهاش همه چی درست م ...

چرا همیشه ماه باید یکار کنیم دوستمون داشته باشن؟

به نظر من کسی که نمیخوادت نمیخوادت حالا تو بهترین باش

چرا همیشه ماه باید یکار کنیم دوستمون داشته باشن؟به نظر من کسی که نمیخوادت نمیخوادت حالا تو بهترین با ...

اگه اون متقابلا اینارو راجع به من فک می‌کنه چی؟

اگه اون متقابلا اینارو راجع به من فک می‌کنه چی؟

گفته ۸۰ درصد تو تلاش کن پس توقع بالاس

مگه تو کاری کردی 

اگه کرده باشم چی؟ شاید خودم نمی‌بینم و واقعا رنجوندمش

دیگه خودت میدونی 

از یک مشاور آنلاین مشورت بگیر

2824
2823
2791
2779
2792