2777
2789
عنوان

این حق من نیست

54 بازدید | 5 پست

این حقم نیودکلی طلا بفروشم همه جوره پشت همسرم باشم کلی پول بدم خونه بخره اخرهرچی بخاد بهم بگه😊چرا چون همون روز که مرده پول میخاست نشد بزنم مشمل داشت کارتم🙂مرده هم ب اون توپیده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

متاسفانه اگه سیاست نداشته باشی همینه 

فقط سیاست زنانه.دلسوزی فایده نداره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

هیچکی معنی خوبی رو نمیفهمه .. ادمی که فهم و درکش رو داشته باشه کمه.. من خودم هم از سر دلسوزی خیلی کارها برای یکی می کردم.. ولی طرف یه جوری بی منتی کرد که حسابی دلم گرفت

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه اگه سیاست نداشته باشی همینه فقط سیاست زنانه.دلسوزی فایده نداره

خیلی دلم شکسته خیلی زیاد😞😞من با پولم میتونستم یه خونه 70.80متری بخرم اماگفتم اول زندگی بزارکمکش کنم پیشرفت کنیم 😞بجای اینکه به مرده ب توپه بگه اینو باید یه روز قبلش بگی ب من توپید

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
هیچکی معنی خوبی رو نمیفهمه .. ادمی که فهم و درکش رو داشته باشه کمه.. من خودم هم از سر دلسوزی خیلی کا ...

😞😞😞😞

خیلی دلم شکسته خیلی زیاد😞😞من با پولم میتونستم یه خونه 70.80متری بخرم اماگفتم اول زندگی بزارکمکش کن ...

بله متاسفانه .. کاش هر کی با یکی مثل خودش ازدواج می کرد تا حداقل همدیگرو درک کنند ..

ادمهای بی منت با یکی مثل خودشون ازدواج می کردن

خودم بابت بی منتی خیلی زخم خوردم حیف حیف که برای خودم وقت نگداشتم تهش چی شد الان فقط حسرتشه همین.. الان که دیگه یه کم دیر شده