2821
2789
عنوان

چاقی خیلی بده😔

240 بازدید | 29 پست

چرا باید از بچگی چاق  باشم آخه

از وقتی مدرسه میرفتم اینجوری ام

همه میدونن نقطه ضعفم وزنم و 

به شیوه های مختلف مسخره و تحقیرم کردن

به خدا خوراکم معمولیه همه اعضای خانوادم وزنشان نرمالی اندازه اونا میخورم و خیلی وقتا  کمتر

یه دخترعمو دارم هن سن خودمه 2 3 بشقاب غذا میخوره 50 کیلوئه

من 17 سالمه  و 74 کیلو ام 

یه ماه  کم خوری کردم روزانه 800  تا 1000 تا متغیر بود

اما بدنم کلی ترم برداشت و پوست بازوهای شل و ول مونده

شرایط باشگاه ندارم خیلی بدبختم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم چاقم خیلی راضیم

چن کیلویی؟ تپلا مهربونن خیلی دوسشون دارم

اصن انرژیشون مثبته

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

زیر نظر دکتر تغذیه باش.ناراحت تباش.فرصت برای وزن کم مردن هست.دختردایی من بعد کنکور وزن کم کرد.اون فکر کنم بالای هشتاد کیلو بود.اینقدر باشگاه رفت.الان سیس پک...مدام هم عکس پروفایلشو عوض میکنه.

بدبخت چیه عزیزم .ورزش کن تو خونه با هر چی دستت میرسه ورزش کن برو پارک بانوان بدو .ول کن این حرفها اب کرفس روزی ۱الی دو دلیوان بخور اشتهات کم میشه  قهوه ۱فتجان صبح و چایی سبز روزی دو لیوان .تا میتونی بدو دراز نشست کن .باشگاه چیه پول یا مفت

همه چی خوب میشه تلاش کن