2777
2789
عنوان

ترک پوستی

141 بازدید | 17 پست

درمان داره آیا چیکار کنم روی باسنمو رونم هست 🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭😭😭 ازدواج نمیکنم بخاطرش چیکار کنم خیلی بده چاق و لاغر شدم اینجور شده

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر ترک ازدواج نمیکنید ؟؟بنظر من که خیلی طبیعیه

مامانمم میگه خیلی بدا باید رفع باشه آخه سفید سفید افتاده رو پوستم😭

راس میگ منم بعدزایمان ترک داره شکمم وحشتناااااک اعتمادبنفسمو اورده پایینشکمم و پهلو و رون پام داره

منم دارم خودم ، و خوب اگه نبود خیلی بهتر بود ولی تو اینستا میبینم که به دستگاهی شبیه لیزر هست برای از بین بردن این ترک ها ، ولی حقیقتا نمی‌دونم صحت داره یا نه

شازده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دلتنگته .

من با 54 کیلو پشت زانوم ترک پوستی افتاد هیچوقت هم چاق نبودم. 

روغن زیتون 

صابون شتر مرغ 

روغن بچه 

پماد آداپالن 

کرم ترمیم کننده درمالاین 

همرو امتحان کنم نتیجه ندیدم با اینکه ترکام قرمزه 

کلا ترک پوستی درمان قطعی نداره 

ترک پوستی سفید که با لیزرم نمیره 

ولی قرمزاش بعد امتحان کرد همزمان چندتا لیزر مختلف خوب میشن ولی خب هزینهاش زیاده. 

ولی ترک پوستی کاملا طبیعیه 90 درصد مردم رو پوستشون میوفته چه با چاقی و لاغری چه با تغییرات هورمونی چه با زایمان 

منم یه موقع خیلی اعتماد بنفسمو از دست داده بودم حتی بابتش گریه میکردم بعد کم کم فهمیدم فقط مشکل من نیست و یچیز طبیعیه 

عزیزم اینا بخاطر تغییرات هورمونه که گاهی سفیده سفید میشن و حتی عمیق و‌گاهی کلا محو میشن ،حتما سنت کمه که اینطوری فکر میکنی منم یه زمانی مثه تو بودم ولی ازدواج کردم و تنها چیزی که اصلا مهم نیستو به چشم نمیاد همین چیزاست چون طرفتم بی عیب نیست ،میدونی بعد از ازدواج اینقد روتون تو رو هم باز میشه که به حرفای الانت یا میخندی یا خجالت زده میشی از خودت این حرفم یادت باشه تا به وقتش

بلاخره همه چیز درست میشه
عزیزم اینا بخاطر تغییرات هورمونه که گاهی سفیده سفید میشن و حتی عمیق و‌گاهی کلا محو میشن ،حتما سنت کم ...

امیدارم خیلی خیلی میترسم به مشکل بخورم بخاطرش🥲