2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 77 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

زندگی ارزش نفس کشیدن نداشته 

داره عزیراحتمالا شما الآن تو شرایط بدی هستی ک اینحوری فکر میکنی

از خدا میخوام چنان خوشبختی رو تجربه کنی ک ب این فکرات و این روزات قاه قاه بخندی

(    )
مشکلم حاد نیس..مریصیمه امامن میگم وقتی قراره اینجاعذاب بکشم ی باربمیرم برم اون دنیا بکشم دیگه خلاص..

انشاالله خوب میشی عزیزم حتما خدا امتحانت میکنه از کجا میدونی شاید بهتر از قبل شی

من هرروز بهش فکر میکنم ولی داغ رو دل مادرم میترسم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
اینجور آدما شجاعت بیجا دارن من ک عمرا بتونم خودمو پرت کنم پایین میترسم😑

کسی که افسردگی نداشته نباشه نمیتونه اصلا خودکشی کنه این آدما تست افسردگی بک بدن میبینن افسردگی بالای ۱۸ دارن باید قبل اینکه دیر شه درمان کنن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

همکلاسی خواهر شوهرمم 14_15سالش بود همین قبل عید خودکشی کرد انگار سر دوس پسر و اینا بوده یه پسر 19_۲۰ ساله هم از یه ساختمون خودشو پرت کرد پایین قبلشم از خودش تو اینستا فیلم گذاشته و از پدر و مادرش معذرت خواهی کرده

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
همکلاسی خواهر شوهرمم 14_15سالش بود همین قبل عید خودکشی کرد انگار سر دوس پسر و اینا بوده یه پسر 19_۲۰ ...

جوان اردبیلی رو میگی؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
افسردگی ریشه درمشکلات داره.

نه گلم خیلیا غرق مشکلاتن مبتلا نمیشن افسردگی یه بیماری روحیه حتی اونایی که در رفاه کامل هستن ومشکلی ندارن خیلی بهش مبتلا میشن😭😭

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍