2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

342 بازدید | 34 پست

خواهرشوهرم یه اخلاق عجیبی که داره و تنها اخلاق عجیبش همینه اینه که همش دلش میخواد خودش رو علامه ی دهر جلوه بده و جوری نشون بده که بگه از همچی سر در میاره ...تک همه چی یه نظریه ای میده مثلا فکر میکنه دیگران و حتی من و همسرم احمق هستیم ...مثلا چیزایی که همه حتی بچه ها هم میدونن میخواد به آدم بگه ....مثلا چاره داشته باشه به آدم میگه دو دو تا میشه چهار تا🤣🤣🤣چیزایی که همه ی آدما خودشون میدونن چیزای خیییلی ساده..هی جولو جولو به آدم میگه! انگار آدم هیچی نمی‌فهمه و همه نفهمن! همسرم هم خیلی از این اخلاق خواهرش عصبانی میشه

وقتی این اینجوری میکنه شوهرم بهش میگه حالا ما انقد رو دیگه می‌فهمیم که تو مارو نفهم فرض کردی؟ ببینید دوستان دخالت نمیکنه اصلا...فقط نظر زیاد میده و همش میخواد نشون بده که علامه دهره و از همهمه چی سر درمیاره!

وقتی این اینجوری میکنه شوهرم بهش میگه حالا ما انقد رو دیگه می‌فهمیم که تو مارو نفهم فرض کردی؟ ببینید ...

ناگفته نمونه که من اصلا صمیمیتی باهاش ندارم و اصلا کاری به کارش ندارم . باهاش معمولی و احترام با فاصله . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندبار نظریه داد بهم من گفتم اینو دیگه من خودم هم میدونم. یه مدت ۵ یا ۶ ماه خوب بود. باز دوباره شروع میکنه ...خودشو علامه نشون دادن🤣 جالبه خانواده شوهرش اصلااا باهاش خوب نیست آدم حساب نمی‌کنند اینو...

چندبار نظریه داد بهم من گفتم اینو دیگه من خودم هم میدونم. یه مدت ۵ یا ۶ ماه خوب بود. باز دوباره شروع ...

مثلا یکی از کارای رو موخیشو بگم؟ من کنترل خونه مادرشوهرم دستم بود کانال عوض کردم بعد لیست کانال ۶ا روی تلویزیون بود. بعد خواهرشوهرم سریع اومد بهم گفت اگزیت اینه ! بزن و لیست بره کنار....بعد من با مکس چند ثانیه نگاهش کردم نمیدونم فهمید یانه! آخه اگزیت اینه چیه! یعنی من با ۲۸ سال سن نمیدونم اگزیت کدومه رو کنترل! منی که رشته ی اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی خوندم!

از دلسوزی زیاده بنده خدا شاید دوست داره پیشرفت کنید

چه میدونم وآله چه پیشرفتی ما که پیشرفتمونو داریم تو زندگیمون!🤣 هم من یه زن موفق هستم تو زندگی و هم همسرم فوق العاده زرنگ و سرآمده . موندم این چرا اینجوری میکنه!

وقتی این اینجوری میکنه شوهرم بهش میگه حالا ما انقد رو دیگه می‌فهمیم که تو مارو نفهم فرض کردی؟ ببینید ...

بنظر من علتش فقط یه چیزه ....هیچ وقت دیده نشده اینجوری میخواد به چشم بیاد و مهم بنظر برسه