2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ میدونی بعدا خودش میفهمه الان بگی بهتره اما اگ چیز مهمی نیست ن نگو ذهنشو درگیر نکن

ببین ممکنه بفهمه اره بعید نیس.ولی تا اون حد نبوده ولی وجدانم نمیزاره میگم با کسی باشم لااقل مثل خودم بوده ن پسری که کاری قبلا نکرده بعدم من اولین اون هستم و این اذیتم میکنه

نه دوست ندارم بگم بهش چون بهم میگه بهت نمیخوره .من واقعا دختر بدی نیستم فقط یه اشتباهای کردم .مجبورم ...

اگر فکر میکنی نمیپذیره جدا شو. 

این موضوع، موضوعی نیست که همین جا ختم شه. 

اولا که انسانیش اینه که بدونه، واقعا حقشه که بدونه.

دوما بعدا در موضوعات دیگه هم این تفکراتش میزنه بالا و وقتی تفکراتش به شما نمیخوره نمیتونید تحمل کنید. 

🦁☀️🙃

ببین ممکنه بفهمه اره بعید نیس.ولی تا اون حد نبوده ولی وجدانم نمیزاره میگم با کسی باشم لااقل مثل خودم ...

نامزدت بوده یا دوست بودید؟؟

بنظرم داری یه مسئله رو خییلی بزرگ میکنی 

اتفاقی نیوفتاده که... 

بنظرم اگه خودت اینجوری بخوای استرس بگیری خودش متوجه میشه

همون طور که ما میخوایم از گذشته شوهرمون خبردار باشیم اونا هم حق دارن

عزیزم بله درسته ولی یک سری چیزها باعث ابرو ریزیه مثلا دارم میگم شخصی قبل ازدواج و اشنایی یا همسرش با کسی بوده حالا یا از روی بچگی ندانم کاری اشتباه با شخصی رابطه جن.سی داشته بعد با همسرش که اشنا بشه میاد میگه عزیزم من رو فلانی برد فلان کار رو کردیم این واقعا جای تاسف و خجالت نداره؟شما خودت باشی میری همچین حرف هایی رو به شوهرت میزنی؟حالا اشتباهی بوده کاریه کردی بعد بیای به همسرت بگی فکر کردی همسرت میگه باشه عزیزم من طورو همونطور هستی قبول دارم عاشقتم🤦🏼‍♀️و به پاتم میمونه اون با هزارتا لعنت راهی میکنه ادم رو نه همراهی،اون مرده اگر بیاد بگه من با کسی رابطه ام داشتم خب واقعا هم اگه بگه چه باید گفت؟هر چند جای تاسف داره اما الان توی این زمونه ماها واقعا برای مرد رو عیب نمیدونن.هرچند که واقعا عیبه

کاملا عقل و منطق تو صحبتتون موج میزنه...موفق باشی.بای😘👋

ماشالا قربون عقل و منطق و درکت که یک سری چیز ها مثل رابطه جنسی برات مهم نیست و چقدر راحت جلوه میدی تازه قراره طرفت رو هم مطلع کنی😂

یک سری چیزها باعث ابرو ریزیه مثلا دارم میگم شخصی قبل ازدواج و اشنایی یا همسرش با کسی بوده حالا یا از روی بچگی ندانم کاری اشتباه با شخصی رابطه جن.سی داشته بعد با همسرش که اشنا بشه میاد میگه عزیزم من رو فلانی برد فلان کار رو کردیم این واقعا جای تاسف و خجالت نداره؟شما خودت باشی میری همچین حرف هایی رو به شوهرت میزنی؟حالا اشتباهی بوده کاریه کردی بعد بیای به همسرت بگی فکر کردی همسرت میگه باشه عزیزم من طورو همونطور هستی قبول دارم عاشقتم🤦🏼‍♀️و به پاتم میمونه اون با هزارتا لعنت راهی میکنه ادم رو نه همراهی،اون مرده اگر بیاد بگه من با کسی رابطه ام داشتم خب واقعا هم اگه بگه چه باید گفت؟هر چند جای تاسف داره اما الان توی این زمونه ماها واقعا برای مرد رو عیب نمیدونن.هرچند که واقعا عیبه