2777
2789

بی بی کرم/ضدافتاب 

تینت 

ریمل 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سیسی کرم

مداد لب تینت لب 

ریمل  سایه

کانسیلر 

کانتور

😃😃من همه چیز میزنم عاشق ارایشمممممم

ولی من هرروز ارایش نمیکنم

هفته ای ۲ یا شاید ۳ بار

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

من دور چشمم یه کم پنکک میزنم یه سایه صورتی خیلی ملایم بعدم خط چشم و ریمل و رژ، اصلا از کرم واس پوست صورتم استفاده نمیکنم چون حس میکنم پوستم خفه میشه به مرور چروک میندازه سن میره بالا

ضد افتاب تینت بعضی وقتا

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

سیسی کرم واقعا خوبه؟ قیمتش چقده؟

اره من راضی ام سبکه پوششم اگه خیییلی دیگه لک و جای جوش نداشته باشی خوبه

فک کنم ۴۵۰ اینا باشه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

من دور چشمم یه کم پنکک میزنم یه سایه صورتی خیلی ملایم بعدم خط چشم و ریمل و رژ، اصلا از کرم واس پوست ...

واقعا پوستو خراب میکنه ولی برای مایی که پوست خوب نداریم چیکار کنیم ؟ 

ضدافتاب

ریمل رژ

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم