2777
2789

تا یک مبلغی رو میتونی کتاب بگیری اکثرا میگن بزار اول پشتیبانت بگه که کدومارو بگیری 

برای هزینه خودشم اگه معدلت بالای ۱۸ یا ۱۹ دقیق نمیدونم میتونی بورسیه بشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا یک مبلغی رو میتونی کتاب بگیری اکثرا میگن بزار اول پشتیبانت بگه که کدومارو بگیری برای هزینه خودشم ...

معدلم بیست بود کلِ متوسطه اول و اینکه ظاهرا برای بورسیه دیگه شرط معدل رو برداشتن و فقط شرایط مالی براشون اهمیت داره. 

کتاب هاشون آخه به درد نمی خوره به جز سه سطحی اونم توی بعضی درساشون.. 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

معدلم بیست بود کلِ متوسطه اول و اینکه ظاهرا برای بورسیه دیگه شرط معدل رو برداشتن و فقط شرایط مالی بر ...

عع قانون جدیدشونه برای امسال؟😕 پارسال که اینطوری نبود جانباز و سهمیه ایی و نظامی و اینا هم شامل میشدن یا کمتر میدادن یا بورسیه میشدن بقیه هم که معدلشون بالا بود همینطور 

کسی هم که توان مالیش بالا نبود بورسیه میشد 

چکار دارن میکنن اینا☹️

عع قانون جدیدشونه برای امسال؟😕 پارسال که اینطوری نبود جانباز و سهمیه ایی و نظامی و اینا هم شامل میش ...

هرکسی به فکر سود و منافع خودش هست دیگه.. 

بستگی داره کدوم شهر باشیپشتیبان من به شخصه هیچ کاری نمیکرد😂در اصل باید بعد هر ازمون زنگ بزنن و کارن ...

ممنون از وقتی که گذاشتی💗