2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با ورزش و دارو و سبک زندگی سالم دفع میشه و کم کم از بین میرهفک نکنم راهی باشه به جز سونو

من آخه داروشو نتونستم بخورم دو سری ال دی خوردم سونو دادم

رفع نشد. دوباره گفت دو سری اچ دی بخور. او دی خوردم دیوونه رسمی شدم😛😛😛 اینقدر عصبیم کرد که ولش کردم

الان شروع کردم به درمان جایگزین عرق رازیانه و دوسین و ویتاگنوس می‌خورم شب هم قرص اسپیرونولاکتون صد، آب پیاز قرمز می‌خورم

کیست تخمدان دارم از پارسال زمستون فهمیدم

بیامن کمکت کنم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من هروقت میگیرم بادمنوش شوید حسابی میخورم توپریودی تادفع بشه البته بستگی داره چندمیلی هس من تا۵میلم تونسم دفع کنم بااین دمنوشای خیلی گرم بابونه شوید ۱قاشق غ خیلی پردم کن هرردز بخورتوپریت ورزشم کنی میفته وقتی بیفته خودش مشخصه صورتیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

کیست تخمدان من دارم از بین نمیره دفع هم نمیشه ولی کاریم نداره برای خودش نشسته داره زندگیشو میکنه

😂😂

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

کیست تخمدان من دارم از بین نمیره دفع هم نمیشه ولی کاریم نداره برای خودش نشسته داره زندگیشو میکنه

🤕🤕🤕🤕😁😁😁😁😁 خوبه قبول کردی 

من خیلی تلاش می‌کنم دفع بشه

برای من سه سانته متاسفانه

عزیزم فک نکنم بادارو رفع بشه باید عنل کنی

🤕🤕🤕🤕😁😁😁😁😁 خوبه قبول کردی من خیلی تلاش می‌کنم دفع بشه

آخه دکتر گفت ولش کن اون قابل دفع نیست کیست مویی هست و بهتم آسیبی نمیزنه بعدا اگه سزارین کردی بگو اونم برات بردارن اگه نکردیم ولش کن 

2825
2823
2791
2779
2792