2777
2789

دوستای منم همینن

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

دوست ندارن یا شاید شرایطشو ندارن اما من خودم تنها میرم کافی میخورم تقریبا هر روز خیلی ام حال میده 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم‌ چیکار کنم همیشه دارم کفش میپوشم میگن کنسله من کلا ادمیم‌ که دوست دارم همش خوشبگذرونم‌

آره دقیقا دوستای منم اینطورین 

من دوباره برای دل خودم میرم پارک سر کوچمون یه دوری میزنم میام😂

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

اخه با هم می‌رن بیرون نه اینکه اکیپی‌ دوتا سه تایی

من باشم همچین ادمارو کنار میذارم هر کسی لایق دوستی نیست 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من اخه تنهایی هم نمی‌دونم کجا برم

چرا عزیزم 

من میگم اگه دوست ندارن چرا پس برنامه میچینن‌ بعد کنسل میکنن که ذوق آدم کور بشه

خب دارن اذیتت میکنن دخترم فاصله بگیر ببین چه واکنشی نشون میدن

راه دور که نمیتونم برم نزدیکم جایی نیست اگه برمم‌ از نگاه بقیه خوشم نمیاد

خوب چه ربطی داره تو اصلا توجه نکن به نگاه بقیه

خب دارن اذیتت میکنن دخترم فاصله بگیر ببین چه واکنشی نشون میدن

چطور فاصله بگیرم‌ دوره دبیرستان هم همیشه من میگفتم بریم فلان جا بهونه‌ میاوردن‌ و نمیومدن‌ منم دو سه باری بی محلی کردم ولی نتیجه نداد