2777
2789

ما خونمون دو طبقه س ده روزه بدون هیچ دلیلی رفته بالا زندگی میکنه فقط تاهارو شامشو میدم پسرم میبره براش چن ماه پیشم این حرکتو کرد داشتم وسیله جمع نیکردم برم معذرت خواهی کرد الان بازم‌اون حرکتو‌تکرار کرده و اینارو میگه من بهش گفتم بیا پایین دلم برات تنگ شده بیا باهم بخوابیم گفت نه‌حالم خوب نیست گفتم فردا برات نوبت روانپزشک میگیرم نرغته بود میگه تو‌میخوای برام پرونده درست کنی کلا بدبینه به من شک داره الان دیلماشون ببین چیکار کنم‌ نزدیک مدارسه دوس ندارم بچم با غزه بره مدرسه😭😭😭الان میزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکش کنحالش خوب نیستنمیاد پیش روانشناس تو خودت به یه روانشناس تلفن کن ببین چی میگه به توجهت خیلی نیا ...

نه برم سمتش بدتر میکنه خودشو  میگیره دیلماش داره میاد ببینید چ برداشتی میکنید

۱

همسر من چنین پیام هایی به من بده به بزرگی خدا قسم حتی اگر بعد ازدواج با پسرم اواره کوچه و خیابون بشم میرم سراغ وکیل و کارهای طلاق

حداقل با سه تا وکیل نوبت مشاوره میگیرم درست و اصولی ویرم جلو پدرشو درمیارم

که ارزو کنه کاش هیچوقت اون خونه طبقه دومی نداشت

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست